Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 05:37:53Επισκέπτες Online: 359


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
08-09-2011
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Οι αρχές της οικογένειας, το ήθος, η παιδεία, η ευαισθησία, η μέγιστη αγάπη προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) αποδείχθηκαν από την τωρινή δημοτική αρχή θεμέλιο με βάσεις απροσπέλαστες, απέδειξαν ότι αυτή η ευαίσθητη ομάδα ανθρώπων, πράγματι είναι χρήσιμη στο κοινωνικό σύνολο και μπορούν να προσφέρουν και να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν.

Και ότι έρχονται αντιμέτωποι με τη γνώμη του πρώην προέδρου των Λουτρών κ. Δάνα που έλεγε ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άρρωστα και δεν τους δεχόταν στην δική του επιχείρηση (από πού την έφερε, από το σπίτι του και την έκανε κτήμα του;)

Αναρωτιέμαι τώρα εγώ η αμόρφωτη γυναίκα γιατί δεν μπορώ να εμπεδώσω τα λόγια του μορφωμένου πρώην προέδρου των Λουτρών κ. Δάνα που ήθελε να μας κατατάξει στο περιθώριο. Γι' αυτό αισθάνομαι εκ βάθους ψυχής να βγάλω τα εσώψυχα μου και να ευχαριστήσω δημόσια την τωρινή δημοτική αρχή, τον επικεφαλής αυτής, την πρόεδρο του Δ.Σ. του δήμου και το Δ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών, που η ευαισθησία τους προς τα άτομα αυτά είναι φωλιασμένη στην ψυχή τους και με τις πράξεις τους αποδεικνύουν ότι η ανθρωπιά τους έχει μέγιστα θεμέλια.

Εν αντιθέσει με τον πρώην πρόεδρο των Λουτρών κ. Δάνα που δυστυχώς παρουσιάζονταν προς τα άτομα των ειδικών ομάδων με μορφή προβάτου, ενώ από μέσα του ήταν λέοντας. Επίσης ευχαριστώ δημόσια την υπηρεσία του ΟΑΕΔ Α.Μ.Ε.Α. που περιβάλλουν πάντα με αγάπη τα άτομα αυτά και τα κατατάσσουν στο κοινωνικό σύνολο.
Τα όνειρα μου και η λατρεία μου για το δήμο μου γίνονται πραγματικότητα.
 
                                                                        Η δημότισσα των ειδικών ομάδων Α.Μ.Ε.Α.
                                                                        Αικατερίνη Φανή 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium