Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/6/2024 14:56:19Επισκέπτες Online: 609


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας μέσω Πειραμάτων στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
15-02-2024
Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας μέσω Πειραμάτων στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

Την περασμένη εβδομάδα, τα Manoloudi Language Schools μετατράπηκαν σε έναν εκπληκτικό χώρο δημιουργικής μάθησης, όπου οι μαθητές μας ενθαρρύνθηκαν να εξερευνήσουν τον κόσμο της μηχανικής - engineering by building complex structures. Μέσα από τη χρήση απλών υλικών, όπως οδοντογλυφίδες, marshmallows (ζαχαρωτά) και πλαστελίνη, οι νεαροί μας "κατασκευαστές" δημιούργησαν περίπλοκες δομές, εξασκώντας παράλληλα τις δεξιότητες παρατήρησης, σχεδιασμού, κριτικής σκέψης και προφορικού λόγου στα Αγγλικά.

Το πρόγραμμα #Kidescience που ψηφίστηκε ως το καλύτερο Φινλανδικό πρόγραμμα, εισήχθη στα #Manoloudi_Lanuage_Schools τον Σεπτέμβριο του 2022 και από τότε η διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε αρμονία με την επιστήμη, τα πειράματα, την ερευνητική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων, την εξερεύνηση, την παρατήρηση μας εμπλέκουν σε μια διαφοροποιημένη Βιωματική Διδασκαλία και απογειώνουν τις γνώσεις των μαθητών μας!!

Από τον Σεπτέμβρη του 2022 μέχρι και τώρα ακολούθησε μια σειρά Βιωματικών Μαθημάτων που στόχο είχε και έχει την απόκτηση γνώσης που θα συνοδεύει τα παιδιά μας σε όλη τους τη ζωή και όχι στείρα διδασκαλία γραμματικής ή λεξιλογίου για να περάσουν απλά τις εξετάσεις τους.

Εσείς είστε έτοιμοι για μια διαφοροποιημένη Βιωματική Διδασκαλία;

Πάρτε μια γεύση σήμερα με ένα διαδραστικό μάθημα που ανατρέπει ότι ξέρατε για την ξενόγλωσση Εκπαίδευση!!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας, λοιπόν!! Έναν κόσμο ΜΑΓΙΚΟ!!

Μικροί Μηχανικοί εν Δράση: Ανακαλύπτοντας τη Γλώσσα της Επιστήμης στα Αγγλικά στο μάθημα της Παρασκευής 𝟬𝟮/𝟬𝟮/𝟮𝟬𝟮𝟰 στο σχολείο μας στα Λαγυνά με πρώτη ύλη ζελεδάκια και οδοντογλυφίδες!! Σε ρόλο μικρών Μηχανικών οι μαθητές μας σε ένα υβριδικό μάθημα (συνδυασμός μαθητών με τηλεκπαίδευση και δια ζώσης) και το αποτέλεσμα κορυφαίο!!

Το πρόγραμμα αυτό δεν είχε ως μοναδικό στόχο την εκμάθηση νέου λεξιλογίου, όπως observe, engineering, building, complex structure, geometrical shapes, toothpicks, marshmallows, 3D structures, stable, αλλά επίσης να προάγει την εφαρμοσμένη γνώση και την ομαδικότητα. Οι μαθητές χωρίστηκαν δύο ομάδες, αναλαμβάνοντας την πρόκληση να κατασκευάσουν δομές που όχι μόνο ήταν αισθητικά ελκυστικές αλλά και σταθερές.

Η δραστηριότητα αυτή αποτελεί ένα ζωντανό μάρτυρα της δέσμευσής μας να προσφέρουμε μια ολιστική εκπαίδευση που υπερβαίνει τα όρια της παραδοσιακής διδασκαλίας. Αποτελεί παράδειγμα του πώς τα σχολεία μας ενσωματώνουν διαδραστικές και πρακτικές μεθόδους διδασκαλίας, προωθώντας την κριτική σκέψη, την ομαδική εργασία και την επίλυση προβλημάτων με χρήση της ξένης γλώσσας. Είναι ένας τρόπος να καταστήσουμε τη μάθηση πιο ελκυστική και συναρπαστική, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να εξερευνήσουν νέους τομείς γνώσης και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Γονείς που επιθυμούν να παρέχουν στα παιδιά τους μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που συνδυάζει τη γλώσσα με την επιστήμη και την τεχνολογία, θα βρουν στα σχολεία μας το ιδανικό περιβάλλον. Μέσα από τέτοια προγράμματα, τα Manoloudi Language Schools αποδεικνύουν ότι η εκπαίδευση μπορεί να ξεπεράσει τα παραδοσιακά όρια, προσφέροντας στα παιδιά μας μια πύλη προς την ανακάλυψη, την καινοτομία και την προσωπική ανάπτυξη.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας: www.manoloudi.eu

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email στο: manoloudi1998@gmail.com

Online αίτηση εγγραφής: 
https://www.manoloudi.eu/eggrafi/
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium