Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/5/2024 21:40:25Επισκέπτες Online: 544


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η Περιπέτεια του Present Simple στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
06-03-2024
Η Περιπέτεια του Present Simple στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

Ανακαλύψτε την αξία της πρωτοποριακής εκπαίδευσης με το πρόγραμμα "Learn with Manoloudi".

Στην τελευταία μας εκπαιδευτική διαδραστική προσέγγιση, διδάξαμε τον Present Simple χρησιμοποιώντας μια δημιουργική μέθοδο: το παιχνίδι “Good Tooth, Bad Tooth - Καλό Δόντι, Κακό Δόντι".

Η εκπαίδευση μέσω Gamification (διδασκαλία μέσω παιχνιδιού) ενθαρρύνει την εμπλοκή των μαθητών, επικεντρώνεται στην ενεργητική συμμετοχή και την πραγματική εφαρμογή της γλώσσας αποδεικνύοντας πως η μάθηση μπορεί να είναι και διασκεδαστική.

Το πρόγραμμα Learn with Manoloudi διαθέτει έναν συνδυασμό παιχνιδιού, διδασκαλίας και επανάληψης και έχει σχεδιαστεί ώστε οι μαθητές να εξασκούν το απαραίτητο λεξιλόγιο με επικοινωνιακό τρόπο. Με τη χρήση ενός ευφάνταστου πόστερ, προσφέρουμε μια ζωντανή απεικόνιση της θεωρίας στην πράξη. Το κάθε δόντι στο πόστερ αντιπροσωπεύει συγκεκριμένες συνήθειες - το 'Καλό Δόντι' διαλέγει υγιεινές τροφές ενώ το 'Κακό Δόντι' προτιμά εκείνες που βλάπτουν. Αυτή η αντίθεση αποτελεί τη βάση για την εξάσκηση στη χρήση των ρημάτων "do" και "does", διδάσκοντας τα παιδιά να κατασκευάζουν προτάσεις στον Present Simple.

Αυτή η δραστηριότητα όχι μόνο κινητοποίησε την περιέργεια των μαθητών αλλά και τους βοήθησε να κατανοήσουν τη χρήση των βοηθητικών ρημάτων "do" και "does". Οι μαθητές μας εξοικειώθηκαν με τους κανόνες ορθογραφίας των ρημάτων και τις διαφορές ανάμεσα στη χρήση του "do" για τον πρώτο, δεύτερο και τρίτο πληθυντικό πρόσωπο και το "does" για το τρίτο ενικό πρόσωπο.

Ενταχθείτε στην εκπαιδευτική κοινότητα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη όπου η μάθηση είναι βιωματική και η γνώση προσαρμόζεται στις προκλήσεις του αύριο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε το μέλλον των παιδιών σας με έναν τρόπο που συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία με πρακτικές ζωής.

Εγγραφείτε σήμερα και ανακαλύψτε την αγάπη για τη μάθηση που αναπτύσσουμε σε κάθε μαθητή.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας: www.manoloudi.eu

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email στο: manoloudi1998@gmail.com

Online αίτηση εγγραφής: https://www.manoloudi.eu/eggrafi/
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium