Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/6/2023 11:23:53 Επισκέπτες Online: 442


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ LagadasTV.net
09-09-2011
ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ LagadasTV.net


Tο πρώτο διαδικτυακό κανάλι του Λαγκαδά και της ευρύτερης περιοχής


Μια νέα υπηρεσία μέσω του lagadas.net ξεκινάει από σήμερα τη λειτουργία της.
Πρόκειται για το lagadasTV.net, με βίντεο που θα προβάλλονται μέσω ίντερνετ και θα αφορούν όλη την επαρχία Λαγκαδά.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Η αρχή γίνεται με το βίντεο που αφορά την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Γοργοϋπήκοου από την Ι.Μ. Δοχειαρίου Αγίου Όρους στο Σοχό και τη λιτανεία της εικόνας μέχρι το Μετόχι της Παναγίας Θεοσκέπαστου.
Το lagadasTV.net παρακολούθησε όλη την τελετουργική διαδικασία από την έλευση της ιερής εικόνας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Σοχού μέχρι την άφιξη της στο μοναστήρι «Παναγία Θεοσκέπαστος».  Αφηγητής είναι ο δημοσιογράφος και διαχειριστής του lagadas.net Πασχάλης Μητρακούδης και εικονολήπτης ο Βασίλης Καλεκίδης από το φωτογραφείο PHOTOLOVE στο Λαγκαδά.
Κάθε εβδομάδα νέα βίντεο θα βρίσκονται στο διαδικτυακό κανάλι του Λαγκαδά lagadasTV.net με θέματα όπως, κάλυψη πολιτιστικών και λοιπών εκδηλώσεων, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρουσιάσεις οικισμών, αθλητικά γεγονότα και νέα των επιχειρήσεων του Λαγκαδά.
Σύντομα θα είμαστε στο αέρα με νέα βίντεο, που μπορείτε να τα βλέπετε πατώντας πάνω στο αντίστοιχο banner στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας στο paskalis@otenet.gr για να βρεθούμε με την κάμερα του lagadasTV.net όπου εσείς μας το ζητήσετε!ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ


Το διαδικτυακό κανάλι του LagadasTV.net σας παρουσιάζει τον γραφικό Βερτίσκο.


Ο μικρός οικισμός των εξήντα μόνιμων κατοίκων δικαίως περιφανεύεται για τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές του.


Το χωριό είναι χτισμένο σε υψόμετρο 750 μέτρων σε μια φυσική κοιλότητα του όρους Βερτίσκου.


Περπατήσαμε στα γραφικά σοκάκια του οικισμού και ανακαλύψαμε όμορφα πετρόχιστα σπίτια, λουλουδιασμένες αυλές και κήπους και φιλόξενους ανθρώπους.


Επισκεφθήκαμε το λαογραφικό μουσείο του χωριού, συνομιλήσαμε με ντόπιους, γνωρίσαμε τον “Βαραδά” με τις νερομάνες του και τις Κατασκηνώσεις Βερτίσκου, που μένουν κλειστές εδώ και πολλά χρόνια.


Βρήκαμε τον τελευταίο ξυλογλύπτη του χωριού, τον κ. Αδάμ Δράγα και μάθαμε για την διαδικασία επεξεργασίας της κατσικότριχας, μια τέχνη που δεν υπάρχει πλέον.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΤΙΣΚΟΠαρουσιαστής του βίντεο είναι ο δημοσιογράφος Πασχάλης Μητρακούδης και εικονολήπτης ο Βασίλης Καλεκίδης από το φωτογραφείο PHOTO LOVE.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ


Οι φιλόξενοι κάτοικοι του χωριού Ευαγγελισμός δήμου Βόλβης γιόρτασαν τη νέα παραγωγή τσίπουρου με γλέντι, χορό, φαγητό και μπόλικο τσίπουρο!

Με την κάμερα του Lagadas TV καταγράψαμε τη διαδικασία της απόσταξης του τσίπουρου, μιλήσαμε με ντόπιους παραγωγούς, με το δήμαρχο Βόλβης Δημήτρη Γαλαμάτη, την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγγελισμού Μπέζαρη – Χαγιέτ Τάνια και ευχηθήκαμε όλοι μαζί «καλή σοδειά».

Η πρώτη Γιορτή Τσίπουρου διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευαγγελισμού και το δήμο Βόλβης, ευελπιστώντας να καθιερωθεί ως θεσμός για την ευρύτερη περιοχή.Οσοι επαγγελματίες θέλετε να προβάλλετε την επιχείρηση σας μέσα από το LagadasTV.net, επικοινωνήστε με το mail: paskalis@otenet.gr.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium