Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/4/2024 06:20:52

Επισκέπτες Online: 651


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Καλή Σαρακοστή από τα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
19-03-2024
Καλή Σαρακοστή από τα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

Καλή Σαρακοστή!

Η Σαρακοστή μας καλωσορίζει σε μια περίοδο νηστείας, προσφέροντάς μας την ευκαιρία για αυτοπροβληματισμό, πνευματική και ηθική ανάπτυξη. Καθώς αποχαιρετάμε τον κόσμο των Αποκριών, τα Manoloudi Language Schools μοιράζονται μαζί σας μια ανασκόπηση των ξεχωριστών στιγμών που ζήσαμε στα σχολεία μας τις τελευταίες δύο εβδομάδες γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με χαρά και δημιουργικότητα.

Ξεκινήσαμε με το "Silly Circus Showdown", ένα παιχνίδι που έβαλε τα παιδιά να υποδυθούν τους πιο αστείους και εφευρετικούς χαρακτήρες του τσίρκου και κάναμε επανάληψη ρήματα κίνησης όπως run, walk, dance, etc.  Ακολούθησε το "Carnival Color Quest", μια πολύχρωμη αναζήτηση που πρόσφερε στα παιδιά την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο των χρωμάτων μέσα από το παιχνίδι κάνοντας μια ευχάριστη επανάληψη στα χρώματα. 

Τα "Funny Face Balloons" μετατράπηκαν σε έναν διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης, όπου τα μπαλόνια έλαβαν ζωή μέσα από τις πινελιές των μικρών μας φίλων όπου η επανάληψη των τμημάτων του προσώπου ήταν το δεδομένο.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά, το "Carnival Math Parade" έδωσε μια εκπαιδευτική πινελιά στην καρναβαλική μας γιορτή με number revision, ενώ τα "Tsiknopempti Party Dances" και οι χορογραφίες "Limbo & Macarena" μετέτρεψαν την αίθουσα σε έναν χώρο ακατάπαυστης διασκέδασης χωρίς επαναληπτικό χαρακτήρα αυτή τη φορά.

Η περιπέτεια "The Lost Carnival Crown" έφερε τα παιδιά αντιμέτωπα με αινίγματα και μυστήρια, αναδεικνύοντας την αξία της ομαδικής εργασίας και της κριτικής σκέψης ενώ παράλληλα εμπλουτίσαμε το λεξιλόγιό μας. Μπορείτε να διαβάσετε για την περιπέτεια εδώ
https://www.lagadas.net/index.php?act=viewProd&productId=13912

Κάθε δραστηριότητα σχεδιάστηκε όχι μόνο για να διασκεδάσουν τα παιδιά, αλλά και για να τους προκαλέσει να σκεφτούν, να συνεργαστούν και να εκφραστούν στην Αγγλική γλώσσα με ποικίλους τρόπους.

Η ενσωμάτωση της μάθησης μέσω του παιχνιδιού αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ως ένας πολύτιμος πόρος στην εκπαιδευτική μας διαδικασία, παρέχοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να μάθουν με έναν πιο δημιουργικό και ενθουσιώδη τρόπο, έναν ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ τρόπο, προσφέροντας μια ποικιλία εμπειριών στην τάξη βοηθώντας τους μαθητές μας να αναπτύξουν νέες δυνάμεις και ενδιαφέροντα που θα διευρύνουν την κατανόησή τους για τον κόσμο μέσω των τεσσάρων κύριων τύπων μαθησιακών στυλ:

Οπτικό (μέσω όρασης)

Ακουστικό (μέσω ακοής)

Απτικό (μέσω της αφής)

Κιναισθητικό (μέσω κίνησης)

Μέσα από τις δραστηριότητες των Αποκριών, τα παιδιά έμαθαν όχι μόνο να εκτιμούν την ποικιλομορφία και την έκφραση, αλλά και να αναγνωρίζουν τη σημασία της συνεργασίας και της αυτοβελτίωσης.

Η γιορτή του Καρναβαλιού, λοιπόν, μας υπενθύμισε ότι η μάθηση μπορεί να είναι μια διαδικασία γεμάτη περιπέτεια!!


Ευχαριστώ όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους για τη συμμετοχή και την ενθουσιώδη υποστήριξη σε αυτές τις δραστηριότητες.

Ας προσεγγίσουμε τη νέα εκπαιδευτική πρόκληση με το ίδιο πάθος και δημιουργικότητα.

Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας: 

www.manoloudi.eu

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email: manoloudi1998@gmail.com

Online αίτηση εγγραφής : https://www.manoloudi.eu/eggrafi/
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium