Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/4/2024 06:50:08

Επισκέπτες Online: 670


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Παιδιά και Αγγλικά: Πώς η Βιωματική Διδασκαλία βοηθάει το παιδί ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
01-04-2024
Παιδιά και Αγγλικά: Πώς η Βιωματική Διδασκαλία βοηθάει το παιδί ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

Στον σύγχρονο κόσμο, η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. κατάκτηση της Αγγλικής Γλώσσας από μικρή ηλικία δεν είναι απλώς επωφελής· είναι απαραίτητη.

 

Πρόσφατες μελέτες τονίζουν ότι το παράθυρο μεταξύ 4 και 5 ετών αποτελεί την ιδανική περίοδο για την απόκτηση μιας δεύτερης γλώσσας. Σε αυτό το στάδιο, ο εγκέφαλος των παιδιών είναι απίστευτα ανοιχτός, καθιστώντας το τέλειο το χρονικό σημείο για να τα εισάγουμε στα Αγγλικά.

Αλλά το πώς διδάσκουμε είναι τόσο σημαντικό όσο και το τι διδάσκουμε.

Η βιωματική προσέγγιση των Manoloudi Language Schools υπερβαίνει τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας. Αυτή η μέθοδος διασφαλίζει ότι τα παιδιά δεν είναι απλώς παθητικοί λήπτες πληροφοριών, αλλά ενεργοί συμμετέχοντες στο ταξίδι μάθησής τους. Μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες, εφαρμογές στον πραγματικό κόσμο και διαδραστικό παιχνίδι, οι μαθητές απορροφούν τη γλώσσα φυσικά, ακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο έμαθαν τη μητρική τους γλώσσα.

Τα Manoloudi Language Schools πρωτοστατούν σε αυτή την καινοτόμο προσέγγιση.

Γιατί να επιλέξουμε την αποστήθιση όταν τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν, να βιώσουν και να εκφραστούν στα Αγγλικά; Οι τάξεις μας ζωντανεύουν με ενέργεια, δημιουργικότητα και τη χαρά της ανακάλυψης.

Πιστεύουμε στη μάθηση μέσω της πράξης - είτε πρόκειται για ένα επιστημονικό πρότζεκτ που διεξάγεται στα Αγγλικά, ένα θεατρικό έργο που αναδεικνύει νέο λεξιλόγιο, ή διαδραστικά παιχνίδια που κτίζουν γραμματικές δεξιότητες.

Αυτή η μέθοδος όχι μόνο ενισχύει τη γλωσσική επάρκεια αλλά επίσης καλλιεργεί κριτική σκέψη, συνεργασία και πολιτισμική ευαισθησία.

Επιλέγοντας τα Manoloudi Language Schools σημαίνει επένδυση σε ένα μέλλον όπου το παιδί σας δεν είναι απλά δίγλωσσο αλλά και παγκόσμιος πολίτης.

Οι εκπαιδευτικοί μας δεν είναι απλώς δάσκαλοι· είναι αρωγοί της περιέργειας του παιδιού σας και οδηγοί στο μονοπάτι της ευχέρειας στην αγγλική γλώσσα.

Με ένα ιστορικό αριστείας που έχει αποδείξει την αξία του μέσα από αμέτρητες επιτυχίες τα Manoloudi Language Schools τρέφουν, προκαλούν και να εμπνέουν νέα μυαλά.

Τάξη ή Ιδιαίτερο;

Μέσα στην τάξη τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν και να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι, το οποίο είναι καθοριστικό για την ηλικία αυτή. Σε μια τάξη, ένα παιδί μπορεί να μάθει να λύνει συγκρούσεις, να εργάζεται σε ομάδες και να αναπτύξει εμπιστοσύνη μέσω της δημόσιας ομιλίας.

Αυτές οι δεξιότητες είναι δύσκολο να αναπτυχθούν μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα, όπου η αλληλεπίδραση με ομοτίμους και η εκμάθηση μέσω της παρατήρησης είναι περιορισμένη.

Γι’ αυτό το λόγο ο τρόπος με τον οποίο διδάσκουμε είναι τόσο σημαντικός!

Επιπλέον, κατανοούμε τη σημασία της μαθησιακής κοινότητας. Τα Manoloudi Language Schools είναι ένας τόπος όπου γονείς και δάσκαλοι ενώνονται για την επιτυχία των παιδιών, προσφέροντας συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Η προσιτότητα, μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, οι προσιτές τιμές και η ακλόνητη δέσμευσή μας για ποιοτική εκπαίδευση καθιστούν τα σχολεία μας την προτιμητέα επιλογή για γονείς που οραματίζονται ένα λαμπρό, πολύγλωσσο μέλλον για τα παιδιά τους.

Αγκαλιάστε το μέλλον της εκμάθησης Αγγλικών με την εμπειρική μας μέθοδο. Προσφέρετε στο παιδί σας το δώρο της γλώσσας, ένα εργαλείο που ανοίγει τις πόρτες σε ατελείωτες δυνατότητες.

Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και μάρτυρες της μεταμόρφωσής των παιδιών ικανά και πολιτισμικά ευαίσθητα άτομα, έτοιμα να με αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουν τον κόσμο.

Ξεκινήστε τη δική περιπέτεια στην μάθηση της αγγλικής γλώσσας!

Ενταχθείτε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη και ανακαλύψετε τη χαρά της εξερεύνησης μιας νέας γλώσσας.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας : www.manoloudi.eu

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagrammanoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email στο manoloudi1998@gmail.com


Online αίτηση εγγραφής: https://www.manoloudi.eu/eggrafi/ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium