Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/6/2024 10:10:34Επισκέπτες Online: 674


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πρωταπριλιάτικες Σκανταλιές στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ! Ένας Διαφορετικός Τρόπος Μάθησης!
09-04-2024
Πρωταπριλιάτικες Σκανταλιές στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ! Ένας Διαφορετικός Τρόπος Μάθησης!

Η ημέρα της Πρωταπριλιάς μετατράπηκε σε μία αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία στα Manoloudi Language Schools. Μέσα από μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην αγγλική γλώσσα, εξασκώντας νέο λεξιλόγιο, αναθεωρώντας γραμματικές δομές και εξασκώντας προφορικές εντολές μέσα σε ένα χαρούμενο και δημιουργικό περιβάλλον.

Η Πρωταπριλιά έφερε μια ανατροπή στη σχολική καθημερινότητα με μερικούς από τους πιο περίεργους και αστείους κανόνες Επιβίωσης την ημέρα της Πρωταπριλιάς που έχει δει ποτέ κανείς.

Μαθητές που περπατούν ανάποδα στους διαδρόμους, απαντήσεις σε κάθε ερώτηση που είναι πάντα "Candies – Καραμέλες", και διαλείμματα που περιλαμβάνουν το γνωστό ”High Five – Κόλα Πέντε“ με τα λουλουδάκια της τάξης πριν καθίσουν, τα Brownies που κεράσαμε ... αλλά ήταν Brown Es, ήταν μόνο μερικοί από τους κανόνες που μας έκαναν όλους να ξεκαρδιστούμε στο γέλιο. Οι φατσούλες των μικρών αλλά των μεγαλύτερων μαθητών ήταν ανεκτίμητες.

Πίσω από την προφανή χαρά και διασκέδαση, όμως, κρυβόταν μια σημαντική εκπαιδευτική διάσταση. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε νέο λεξιλόγιο, να επαναλάβουν γραμματικούς κανόνες με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο και να εξασκηθούν σε προφορικές εντολές που συνδυάζουν την ακρόαση και την παραγωγή της γλώσσας.

Οι μεγαλύτεροι μαθητές μας εξασκήθηκαν ενεργά στην αγγλική γλώσσα μέσα από παραγωγή γραπτού λόγου και τις ιστορίες "A Wacky April Fools' Day" και "The Day Everything Turned Upside Down". Αυτές οι δραστηριότητες, πέρα από το γέλιο, ενθάρρυναν την κατανόηση και τη χρήση νέου λεξιλογίου, την επανάληψη γραμματικών δομών και την πρακτική εφαρμογή τους. Μέσω της δημιουργικής γραφής, οι μαθητές μας ανακάλυψαν ότι η μάθηση μπορεί να είναι ταυτόχρονα διασκεδαστική και διδακτική, αναπτύσσοντας τις γλωσσικές και σκεπτικές τους δεξιότητες σε ένα περιβάλλον γεμάτο φαντασία και ενθουσιασμό.

Αυτή η αστεία μέρα αποτελεί ένα παράδειγμα πως η μάθηση δεν πρέπει να είναι μονότονη, αλλά μπορεί να γίνει μέσα από το παιχνίδι και τη φαντασία, καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη. Έδειξε πως οι παραδοσιακές μέθοδοι διδασκαλίας μπορούν να συνυπάρχουν με πιο καινοτόμες προσεγγίσεις, κάνοντας τη μάθηση μια εμπειρία που οι μαθητές ανυπομονούν να επαναλάβουν.

Μέσα από το γέλιο και την αλληλεπίδραση, το σχολείο μας απέδειξε ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για μάθηση, ανακάλυψη και, πάνω απ' όλα, διασκέδαση.

Ενταχθείτε στην εκπαιδευτική κοινότητα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη  όπου η μάθηση είναι βιωματική και η γνώση προσαρμόζεται στις προκλήσεις του αύριο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε το μέλλον των παιδιών σας με έναν τρόπο που συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία με πρακτικές ζωής.

Εγγραφείτε σήμερα και ανακαλύψτε την αγάπη για τη μάθηση που αναπτύσσουμε σε κάθε μαθητή.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας: www.manoloudi.eu

 

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email στο : manoloudi1998@gmail.com

Online αίτηση εγγραφής : https://www.manoloudi.eu/eggrafi/
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium