Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 05:29:47Επισκέπτες Online: 353


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ LAGADAS.NET
12-09-2011
ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ LAGADAS.NET

Με αφορμή την παρακάτω δήλωση του κ. Δεργιανλή που δημοσιεύτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε για το lagadas.net, ο κάτοικος Λαγκαδά κ. Δημήτρης Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει μέσω επιστολής που έστειλε στα γραφεία της ιστοσελίδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Δεργιανλή: << Οι μη δημότες πληρώνουν τα διπλάσια τροφεία, γιατί δεν μπορούν να ζουν και να δραστηριοποιούνται εδώ και να είναι εγγεγραμμένοι αλλού. Το φαινόμενο αυτό είναι αδιανόητο. Ο καθένας πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Δήμο που κατοικεί μόνιμα για να παίρνει και ο δήμος τα χρήματα που του αναλογούν βάσει πληθυσμού. Οι κάτοικοι του Δήμου έχουν την υποχρέωση να στηρίζουν τον τόπο τους για να πάει και ο τόπος μπροστά. Δεν μπορούν να πληρώνουμε εμείς και άλλοι να απολαμβάνουν τα αγαθά >>Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ


Να θυμίσω στο αιρετό αυτό μέλος της τοπικής Δημοτικής αρχής πως κι εγώ, σαν μόνιμος κάτοικος Λαγκαδά, αλλά όχι δημότης του, πληρώνω τακτικά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ Δημοτικά Τέλη, Δημοτικό Φόρο και Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.

Εξοφλώ επίσης εμπρόθεσμα, ως οφείλω, τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΛ.

Μέρος δε των χρημάτων, που δαπανώ καθημερινά στην τοπική αγορά, καταλήγει μέσω των φόρων, στον τοπικό Δήμο. Πράγμα που μου δίνει το δικαίωμα να απαιτώ την έτσι κι αλλιώς αυτονόητη ισονομία, και ίση μεταχείριση που θεωρητικά ισχύει σε όλη την Ελληνική επικράτεια. 

Νομίζουν κάποιοι λοιπόν, πως ο Δήμος Λαγκαδά είναι ανεξάρτητο καντόνι ή αυτονομημένη επαρχία;

Ρατσιστικές δηλώσεις σαν την ανωτέρω και πρόδηλα αντισυνταγματικές διακρίσεις σε βάρος μερίδας πολιτών που κατοικούν εδώ, είναι πιστεύω καταδικαστέες απο όλους μας.

Δημότες και μή του Δήμου Λαγκαδά, ντόπιους και "ξένους", όλους αυτούς που αγωνίζονται, ο καθένας με τον τρόπο του, για να αλλάξει αυτός ο τόπος και να απαλλαγεί απο επιζήμιες νοοτροπίες σαν την ανωτέρω και τους εκπροσώπους της.

Ένας μόνιμος κάτοικος Λαγκαδά,που αδυνατεί να προσαρμοστεί στον ωχαδερφισμό και τη μοιρολατρία των κατοίκων αυτού του όμορφου τόπου.

Δημήτρης Γεωργιάδης


Κάτοικος Λαγκαδά 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium