Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2024 20:53:45Επισκέπτες Online: 1002


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συμβουλές για να Βελτιώσετε τις Γλωσσικές σας Δεξιότητες από τα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
13-05-2024
Συμβουλές για να Βελτιώσετε τις Γλωσσικές σας Δεξιότητες από τα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας είναι μια συναρπαστική πρόκληση που ανοίγει πόρτες σε νέους πολιτισμούς και ευκαιρίες.

Στα Manoloudi Language Schools, αναγνωρίζουμε τη σημασία της αποτελεσματικής εκμάθησης και εφαρμόζουμε στρατηγικές που βοηθούν τους μαθητές μας να βελτιώσουν γρήγορα τις γλωσσικές τους δεξιότητες.

Ακολουθούν μερικές βασικές στρατηγικές διδασκαλίας που ενσωματώνουμε στα μαθήματά μας:

1. Καθημερινή Εξάσκηση: Οι καθηγητές μας διασφαλίζουν ότι οι μαθητές αφιερώνουν χρόνο κάθε μέρα στην τάξη για εντατική εξάσκηση στις τέσσερις βασικές γλωσσικές δεξιότητες: ανάγνωση, ακουστική, ομιλία και γραφή με τη χρήση ποιοτικού εκπαιδευτικού υλικού και με τη βοήθεια του Talking Pen για τις μικρές τάξεις.

2. Εφαρμογή στην Πράξη: Δίνουμε στους μαθητές μας καθήκοντα που τους αναγκάζουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα γλώσσα στην καθημερινή τους ζωή, όπως να διεξάγουν projects στην καινούργια γλώσσα.

3. Βιωματική Μέθοδος Διδασκαλίας: Στο σχολείο μας, υιοθετούμε την Βιωματική Μέθοδο Διδασκαλίας, που επιτρέπει στους μαθητές να βιώνουν τη γλώσσα μέσα από πραγματικές καταστάσεις. Η μέθοδος αυτή βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν τη γλώσσα σε βάθος, να αναπτύξουν γνήσιες δεξιότητες και να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στη χρήση της.

4. Πολυμεσικό Μάθημα: Χρησιμοποιούμε βίντεο, ταινίες, μουσική και podcast στα μαθήματά μας για να κάνουμε την εκμάθηση πιο διαδραστική και να βοηθήσουμε τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τη γλώσσα σε διαφορετικά πλαίσια.

5. Διαδραστικότητα: Διοργανώνουμε τακτικά γλωσσικά meetups, όπου οι μαθητές μπορούν να ασκηθούν με συνομηλίκους τους, ενισχύοντας την κατανόηση και την πρακτική εφαρμογή των γνώσεών τους.

6. Χρήση Τεχνολογίας: Ενθαρρύνουμε τη χρήση εφαρμογών ibooks και ηλεκτρονικών εργαλείων που προσφέρουν προσαρμοσμένες ασκήσεις και τακτική αξιολόγηση της προόδου, βοηθώντας τους μαθητές να παραμένουν ενεργοί στην εκμάθηση ακόμη και από το σπίτι.

8. Χρήση Εικονικής Πραγματικότητας (VR): Νέα διάσταση στην εκπαίδευση! Με τη χρήση Εικονικής Πραγματικότητας δίνουμε ζωή σε γλωσσικές καταστάσεις που διαφορετικά θα μελετούσαμε μόνο θεωρητικά. Αυτές οι τεχνολογίες βοηθούν τους μαθητές να βυθιστούν σε περιβάλλοντα που ενισχύουν την κατανόηση και τη μνήμη, όπως επίσκεψη σε ξένες πόλεις ή συμμετοχή τους σε ένα σαφάρι.

9. Χρήση Επαυξημένης Πραγματικότητας (ΑR): Χρησιμοποιώντας την AR τεχνολογία, μεταφέρουμε τους μαθητές μας σε ζωντανά εκπαιδευτικά σενάρια, ενισχύοντας την εμπειρία μάθησης. Αυτή η τεχνολογία προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες, βοηθώντας στην καλύτερη κατανόηση και απομνημόνευση της γλώσσας.

10. Διαδραστική Εκπαίδευση: Χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες (Interactive Whiteboards) σε όλες τις τάξεις. Οι διαδραστικοί πίνακες επιτρέπουν στους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στη μάθηση, μέσω ασκήσεων αφής, αλληλεπίδρασης με πολυμέσα και συνεργασίας σε ομαδικές δραστηριότητες.

Η προσέγγισή μας εστιάζει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των μαθητών και στην παροχή των απαραίτητων εργαλείων για να γίνουν αυτόνομοι χρήστες της γλώσσας. Η καθημερινή ενασχόληση και η πρακτική εφαρμογή είναι κλειδιά για την επιτυχία στην εκμάθηση μιας νέας γλώσσας.

Στα Manoloudi Language Schools προσφέρουμε μια δυναμική και πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία, ενισχύοντας τις γλωσσικές δεξιότητες μέσω της χρήσης κορυφαίων τεχνολογιών και διδακτικών μεθόδων.

Αν επιθυμείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε ένα υποστηρικτικό και καινοτόμο περιβάλλον, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στα σχολεία μας.

Για όσους προτιμούν την αυτόνομη μάθηση, παρέχουμε επίσης πολύτιμες συμβουλές για ανεξάρτητη μελέτη, επιτρέποντας σας να αξιοποιήσετε τις στρατηγικές μας στον ρυθμό που σας ταιριάζει.

1. Εντατική Εξάσκηση: Η καθημερινή εξάσκηση είναι κρίσιμη. Αφιερώστε τουλάχιστον 15 λεπτά την ημέρα στην εξάσκηση της νέας γλώσσας.

2. Χρήση Πολυμέσων: Εντάξτε στην εκμάθηση ποικίλα από πολυμέσα, όπως βίντεο και παρακολουθήστε τα χωρίς υπότιτλους.

3. Διαδραστικότητα: Συμμετέχετε σε ομάδες συζήτησης.

4. Χρήση Τεχνολογίας: Εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία με εξατομικευμένες ασκήσεις και αξιολόγηση προόδου.

5. Εφαρμογή στην Πράξη: Βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε τη νέα γλώσσα στην καθημερινή σας ζωή. 

Με αυτές τις συμβουλές, η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να γίνει πιο ευχάριστη και αποτελεσματική. Κάθε βήμα προόδου θα σας φέρει πιο κοντά στην άριστη γλωσσική επάρκεια και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Ξεκινήστε τη δική περιπέτεια στην μάθηση της αγγλικής γλώσσας!

Ενταχθείτε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη και ανακαλύψετε τη χαρά της εξερεύνησης μιας νέας γλώσσας.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας: 

www.manoloudi.eu

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email στο: 

manoloudi1998@gmail.com

Online αίτηση εγγραφής: https://www.manoloudi.eu/eggrafi/
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium