Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2024 20:52:33Επισκέπτες Online: 995


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εγγραφές νηπίων σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαγκαδά με καταβολή τροφείων για το σχολικό έτος 2024 - 2025
15-05-2024
Εγγραφές νηπίων σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαγκαδά με καταβολή τροφείων για το σχολικό έτος 2024 - 2025
 

Ενημερώνουμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να αιτηθούν την εγγραφή του παιδιού τους (με βασική προϋπόθεση να έχει κλείσει τα 2,5 έτη) μέσω Δήμου με καταβολή οικονομικής εισφοράς (τροφείων) για το σχολικό έτος 2024-2025, ότι μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Δομών, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λαγκαδά έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είναι δεσμευτική. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς αναμένεται Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τη Δράση «Πρόγραμμα Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» (Πρόγραμμα ΕΣΠΑ).

Συνεπώς, οι γονείς μπορούν να είναι σε αναμονή της Πρόσκλησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α., προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα κριτήρια επιλογής, να υποβάλλουν την αίτηση μέσω ΕΣΠΑ και σε περίπτωση απόρριψής της να έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν την εγγραφή του παιδιού τους μέσω Δήμου και μετά το πέρας της 31ης Μαΐου, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Επίσης, η Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αφορά όχι μόνο στους Παιδικούς Σταθμούς (εγγραφή νηπίων από 2,5 ετών έως την υποχρεωτική εκπαίδευση), αλλά και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (εγγραφή βρεφών από 18 μηνών έως 2,5 ετών) καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου μας, όπου εγγράφονται παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών και μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως εργαστήρια χειροτεχνίας, κοσμήματος, πηλού, γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ, παιδαγωγικό παιχνίδι, ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλίο κ.ά.

Δείτε ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς μέσω Δήμου με καταβολή οικονομικής εισφοράς
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium