Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/6/2024 08:14:54Επισκέπτες Online: 518


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Έναρξη Προεγγραφών στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
28-05-2024
Έναρξη Προεγγραφών στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την έναρξη των προεγγραφών για το σχολικό έτος 2024 - 2025 στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ!

Στα Manoloudi Language Schools, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ξένες γλώσσες, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Με έμπειρους καθηγητές και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, εξασφαλίζουμε ένα υποστηρικτικό και αποδοτικό μαθησιακό περιβάλλον.

Είτε ξεκινάτε τώρα την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας είτε θέλετε να τελειοποιήσετε τις γνώσεις σας, τα προγράμματά μας καλύπτουν όλες τις ηλικίες και επίπεδα.

Κάντε την προεγγραφή σας σήμερα και εξασφαλίστε τη θέση σας για την επόμενη σχολική χρονιά!

Μην το χάσετε! Ελάτε μαζί μας στα Manoloudi Language Schools και ανακαλύψτε τον κόσμο μέσα από τη δύναμη των γλωσσών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την προεγγραφή σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.manoloudi.eu και πάρτε μια πρώτη γεύση όλων όσων θα βιώσει και το δικό σας παιδάκι!!

Η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας δεν είναι απλώς μία ακόμη δεξιότητα – είναι ένα εργαλείο που ξεκλειδώνει έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων, ενισχύει την παγκόσμια επικοινωνία και ανοίγει ορίζοντες στη μόρφωση και την επαγγελματική ανέλιξη.

Η περίοδος των προεγγραφών στα σχολεία μας αναδεικνύεται ως η κρίσιμη ευκαιρία για να διασφαλίσετε για το παιδί σας μία θέση σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται όχι μόνο γνώση, αλλά και ανάπτυξη.

Εμπιστευτείτε την πολυετή μας εμπειρία και την αποδεδειγμένη επιτυχία μας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Με τεχνογνωσία και πάθος για την παιδεία, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ότι οι μικροί μας μαθητές θα εξελιχθούν σε παγκόσμιους πολίτες με ολοκληρωμένες δεξιότητες.

Η προεγγραφή είναι η εγγύηση για τη θέση τους σε ένα σχολείο που τους παίρνει στα σοβαρά, τους προκαλεί και τους προετοιμάζει για το μέλλον.

Βρείτε μας στα social media

Facebook
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Σας περιμένουμε

Στο σχολείο μας στο Λαγκαδά, Πολυτεχνείου 8

Στο σχολείο μας στα Λαγυνά, Μεγάλου Αλεξάνδρου
τηλέφωνο στο 6977007116 & 2394024142

email στο manoloudi1998@gmail.com

Online αίτηση εγγραφής: www.manoloudi.eu/eggrafi/

Χαρίστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει!!! Χαρίστε στο παιδί σας εφόδια ζωής!

Keep Smiling!! Keep Shining!! The best is yet to come!!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium