Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/7/2024 05:06:44Επισκέπτες Online: 610


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ενημέρωση για πρόσληψη εθνοφυλάκων στο στρατόπεδο «Μήττα» Κολχικό
29-05-2024
Ενημέρωση για πρόσληψη εθνοφυλάκων στο στρατόπεδο «Μήττα» Κολχικό
 

Παρακάτω θα βρείτε την ανακοίνωση για πρόσληψη εθνοφυλάκων για χρησιμοποίηση τους στο στρατόπεδο «Ανθστή (ΠΖ) Μήττα Αγγελου» που εδρεύει στο Κολχικό.

Οι εθνοφύλακες θα χρησιμοποιηθούν ως σκοποί σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις του στρατοπέδου για εργασία 8ωρου, με ημερήσια αποζημίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην 3η Διοίκηση Αποθήκης Καυσίμων στο τηλ. 2310 722 539 και στο στρατόπεδο τηλ. 23940 41441.

 

Αγαπητοί Εθνοφύλακες,

Σας πληροφορούμε ότι, ότι υπάρχει η δυνατότητα πρόσκλησης για ανάληψη υπηρεσίας ως σκοπού σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής σας και ειδικότερα στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΤΤΑΣ» (Κολχικό Λαγκαδά), σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Για κάθε μέρα απασχόλησης θα σας καταβάλλεται αποζημίωση.

H επιλογή των Εθνοφυλάκων που θα προσκληθούν θα γίνει με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

α. Να ανήκετε στην εφεδρεία του Στρατού Ξηράς.

β. Να μην είστε Έφεδρος Αξιωματικός.

γ. Να έχετε σωματική ικανότητα Ι1, Ι2 όπως καθορίζεται στο ΠΔ 11/2017 (ΦΕΚ Α΄ 17/20-01-2014).

δ. Να είστε ενταγμένος επιστρατευτικά.

ε. Να έχετε εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.

στ. Να μην έχετε καταδικαστεί αμετάκλητα, από Στρατιωτικό ή Ποινικό δικαστήριο. Εξαιρούνται τα αδικήματα του Κοινού και του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα για τα οποία επιβλήθηκε χρηματική ποινή ή ποινή έως εξάμηνης φυλάκισης, μετά την πάροδο τριών ετών από την απότισή τους. Λόγος μη πρόσκλησης, αποτελεί η τέλεση αδικημάτων του ΣΠΚ ασχέτως της επιβληθείσας ποινής του Στρατοδικείου, για τελεσθέντα εγκλήματα κατά απορρήτων, κατά των στρατιωτικών καθηκόντων και κατά της στρατιωτικής τάξης και πειθαρχίας.

ζ. Να μην έχετε υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην 3η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ στην πόλη της Θεσσαλονίκης τηλ. 2310 722 539 και στο τηλέφωνο του στρατοπέδου «Μήττα Αγγελου» τηλ. 23940 41441.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium