Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/6/2024 07:57:29Επισκέπτες Online: 510


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ερχεται καύσωνας, μην ξεχάσετε τη συντήρηση του A/C του αυτοκινήτου σας
31-05-2024
Ερχεται καύσωνας, μην ξεχάσετε τη συντήρηση του A/C του αυτοκινήτου σας
 

Το air condition αποτελεί ένα από τα σημαντικότερη μέρη ενός οχήματος για όσους επιλέγουν την χρήση του σε καθημερινή βάση.

Τόσο τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού όσο και τους κρύους μήνες του χειμώνα, το air condition του αυτοκινήτου σας θα σας εξασφαλίσει μια ευχάριστη οδήγηση.


Στο συνεργείο ENERGY του Αναστάσιου Βελώνη στο Λαγκαδά το service air condition σας περιλαμβάνει απολύμανση όλων των στοιχείων. Επίσης, γίνεται αντικατάσταση φρέον, καθαρισμός κυκλώματος και φυσικά απολύμανση των αεραγωγών καμπίνας όπου ζουν και αναπτύσσονται βακτήρια και μικροοργανισμοί που δεν τους αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι.
Απαλλαγείτε άμεσα από μύκητες, μούχλα και βακτήρια που προκαλούν προβλήματα στο αυτοκίνητο και την υγεία σας.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα φροντίσει για την βέλτιστη συντήρηση του air condition ώστε να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χωρίς προβλήματα. Αυτό, αυτομάτως εξασφαλίζει για εσάς καλύτερες συνθήκες οδήγησης.

Η συντήρηση στο κλιματιστικό, θα πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση ή και ανάλογα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Η αρχή του καλοκαιριού, όπου η χρήση του air condition θα είναι και συχνότερη, είναι η καταλληλότερη εποχή για συντήρηση.

Παράλληλα, στο κατάστημα τοποθετούνται φώτα xenon - led, αισθητήρες parking, συναγερμοί, ηχοσυστήματα, μπαταρίες, οθόνες, multimedia και γίνεται διάγνωση βλαβών όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά μέρη του αυτοκινήτου σας.
Προγραμματίστε τώρα το ραντεβού σου για καθαρό αέρα στην καμπίνα του αυτοκινήτου σου.


ENERGY

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΛΩΝΗΣ

ΒΑΣ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1, ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Τηλ. 23940 20670 - Κιν. 6974 645 914

Email: velonis4444@yahoo.gr

Facebook Energy
instagram energy.electrical.solutions
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium