Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/6/2024 08:30:44Επισκέπτες Online: 514


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


5 + 1 λόγοι για θερινά μαθήματα στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
05-06-2024
5 + 1 λόγοι για θερινά μαθήματα στα ΚΞΓ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
 

Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών

Ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες της μάθησης αυτό το καλοκαίρι με το Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών των Manoloudi Language Schools!!

Εγγραφείτε τώρα σε ένα από τα σχολεία μας και επωφεληθείτε από μια σειρά πλεονεκτημάτων που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε μια ολόκληρη χρονιά σε ΜΟΝΟ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

Επιταχυνόμενη Μάθηση

Το Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει την ύλη πιο γρήγορα από τα κανονικά μαθήματα του σχολικού έτους, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε γρηγορότερα και να καλύψετε περισσότερη ύλη σε λιγότερο χρόνο. Το Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών είναι ιδανικό παιδιά που άρχισαν την ξένη γλώσσα σε μεγαλύτερη ηλικία! Ακόμη κι αν έχετε επικείμενες εξετάσεις ή επαγγελματικές απαιτήσεις μπορείτε να ενταχθείτε στο Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών των Manoloudi Language Schools.

Εστίαση σε Συγκεκριμένους Στόχους

Πολλά θερινά προγράμματα προσφέρουν εξειδικευμένα μαθήματα, όπως επιχειρησιακά Αγγλικά, προετοιμασία για εξετάσεις αλλά και ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την προσπέραση ολόκληρης τάξης προετοιμάζοντάς σας καλύτερα αλλά και ορίζοντας κατευθυντήριες γραμμές για την ολοκλήρωση ακαδημαϊκών στόχων. Το Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις ορισμένες αδυναμίες ή στόχους, καθιστώντας την εκπαιδευτική εμπειρία πιο αποτελεσματική!!

Ευέλικτα Ωράρια

Το Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών των Manoloudi Language Schools παρέχει διάφορες επιλογές ωραρίου, συμπεριλαμβανομένων πρωινών, απογευματινών ή βραδινών μαθημάτων. Αυτή η ευελιξία σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις ώρες που ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις και υποχρεώσεις σου, εξασφαλίζοντας ότι μπορείς να ισορροπήσεις τη μάθηση με άλλες καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Διατήρηση Παραγωγικότητας

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που οι κανονικές δραστηριότητες επιβραδύνουν, κάνοντάς το ιδανική περίοδο για να επικεντρωθείς στην γλωσσική αυτοβελτίωση. Παρακολουθώντας το Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών των Manoloudi Language Schools χρησιμοποιείς τον χρόνο σου αποτελεσματικά ενώ συνάμα προετοιμάζεσαι για μελλοντικές ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές επιδιώξεις.

Προετοιμασία για το Νέο Ακαδημαϊκό Έτος

Η παρακολούθηση του Θερινού Προγράμματος Σπουδών των Manoloudi Language Schools σε προετοιμάζει καλύτερα για το νέο ακαδημαϊκό έτος ή για επαγγελματικές προκλήσεις, διασφαλίζοντας ότι είσαι καλά εξοπλισμένος με τις απαραίτητες δεξιότητες. Με την εκμάθηση αγγλικών το καλοκαίρι, μπορείς να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με περισσότερη αυτοπεποίθηση και γνώσεις.

Μειωμένες Τιμές

50% ΕΚΠΤΩΣΗ διδάκτρων στο Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών των Manoloudi Language Schools!!

Επενδύσετε στην εκπαίδευσή σας χωρίς να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας!! 

Εκμεταλλευτείτε τις μειωμένες τιμές και κάντε την εκπαίδευση προσιτή!!

Μην χάνετε χρόνο!

Ενταχθείτε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μανωλούδη και ανακαλύψετε τη χαρά της εξερεύνησης μιας νέας γλώσσας.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας www.manoloudi.eu

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagrammanoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email manoloudi1998@gmail.com

Online αίτηση εγγραφής : https://www.manoloudi.eu/eggrafi/ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium