Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/6/2024 06:45:00Επισκέπτες Online: 398


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γιατί να επιλέξω τα ΚΞΓ "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"
10-06-2024
Γιατί να επιλέξω τα ΚΞΓ "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"

Στα Manoloudi Language Schools, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση δεν αφορά μόνο τη γνώση, αλλά και την ανάπτυξη της προσωπικότητας και της αυτοπεποίθησης κάθε παιδιού.

Στα σχολεία μας, κάθε μαθητής είναι μοναδικός και αξίζει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Κάθε ιδιοκτήτης φροντιστηρίου προσπαθεί να διδάξει την ξένη γλώσσα με τον καλύτερο δυνατό για αυτόν τρόπο!


Γιατί όμως τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ είναι η κορυφαία επιλογή των γονέων; Τι είναι αυτό που μας διαφοροποιεί;

Πρώτον, εφαρμόζουμε τη Βιωματική και Πολυαισθητηριακή Μάθηση, προσφέροντας έναν καινοτόμο και αποδοτικό τρόπο μάθησης. Με τη Βιωματική Μάθηση, τα παιδιά μαθαίνουν μέσω της πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών τους, συμμετέχοντας ενεργά σε ρόλους, project και δραστηριότητες που αναπαριστούν πραγματικές καταστάσεις. Αυτό ενισχύει την κριτική σκέψη, τη συνεργασία και την επίλυση προβλημάτων.

Δεύτερον, η Πολυαισθητηριακή Μάθηση ενσωματώνει την ταυτόχρονη χρήση πολλών αισθήσεων (όραση, ακοή, αφή) για να ενισχύσει την κατανόηση και την αφομοίωση της γνώσης. Αυτός ο τρόπος μάθησης είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, καθώς βοηθά τους μαθητές να απομνημονεύουν νέες λέξεις και φράσεις πιο αποτελεσματικά

Τρίτον, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και τα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε κάνουν τη μάθηση πιο ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Η Εικονική Πραγματικότητα (VR) επιτρέπει στους μαθητές να βυθιστούν σε ρεαλιστικά περιβάλλοντα που ενισχύουν την κατανόηση και τη μνήμη.

Μέσω διαδραστικών εφαρμογών, οι μαθητές μπορούν να επισκεφθούν αγγλόφωνα περιβάλλοντα, να συμμετέχουν σε διαλόγους και να εξασκήσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες σε πραγματικές συνθήκες.

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR) προσθέτει ψηφιακές πληροφορίες στον πραγματικό κόσμο, κάνοντας τη μάθηση πιο ζωντανή και ελκυστική. Οι μαθητές μπορούν να δουν τρισδιάστατα μοντέλα, να αλληλεπιδράσουν με διαδραστικά αντικείμενα και να εξερευνήσουν νέες έννοιες με έναν πιο ελκυστικό και κατανοητό τρόπο. Αυτός ο τρόπος μάθησης ενισχύει τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, καθώς επιτρέπει στους μαθητές να συνδέουν λέξεις και φράσεις με οπτικές και ακουστικές ενδείξεις, κάνοντας τη μάθηση πιο ολοκληρωμένη.

Το Talking Pen αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο που βελτιώνει την προφορά και την ακουστική κατανόηση. Οι μαθητές μπορούν να ακούσουν τη σωστή προφορά λέξεων και φράσεων, να επαναλάβουν και να βελτιώσουν την ομιλία τους. Αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, καθώς προσφέρει άμεση ανατροφοδότηση και βοηθά τους μαθητές να εξασκηθούν με αυτοπεποίθηση.

Πάνω απ΄όλα όμως, στα Manoloudi Language Schools, η οικογένεια είναι στο επίκεντρο. 

Κατανοούμε τις ανάγκες κάθε οικογένειας και προσαρμόζουμε την εκπαίδευσή μας για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Ελάτε να γνωρίσετε το φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον μας, όπου τα παιδιά σας θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Μην χάνετε χρόνο!

Επιλέξτε τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ για την εκπαίδευση του παιδιού σας και δείτε το να αναπτύσσεται με αγάπη, αυτοπεποίθηση και γνώση.

Επισκεφτείτε ένα από τα σχολεία μας και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!!

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε ως και την Παρασκευή 22/06/2024 κάθε απόγευμα 17:00 με 20:00 με Δυνατότητα Προεγγραφής σε όλα τα τμήματα!!

Και αν το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο κάντε μια εικονική περιήγηση στους χώρους μας με το video : https://youtube.com/shorts/r8F2XTIZnPs

Κάντε την εγγραφή σας Online : https://www.manoloudi.eu/eggrafi/

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας : www.manoloudi.eu και βρείτε το Θερινό Πρόγραμμα Σπουδών που σας ταιριάζει https://www.manoloudi.eu/summer-classes/

Βρείτε μας στα social media

Facebook: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Instagram: manoloudi_language_schools

Tiktok: @manoloudilanguageschools

Καλέστε μας στο 6977007116 & 23940 24142

Στείλτε μας email στο : manoloudi1998@gmail.com

Χαρίστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει!!! Χαρίστε στο παιδί σας εφόδια ζωής!

Keep Smiling!!

Keep Shining!!

The best is yet to come!!

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium