Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/7/2024 03:55:41Επισκέπτες Online: 632


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά στις 19/6 - Τα θέματα
18-06-2024
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά στις 19/6 - Τα θέματα
 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά θα συνεδριάσει την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 20.00 μ.μ, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Μετάθεση του συμβατικού χρόνου παράδοσης για το έργο «Ενίσχυση της μικροκινητικότητας στον Δήμο Λαγκαδά» δυνάμει της υπ’ αριθμ. οικ. 44061/25-08-2023 Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαγκαδά και της Εταιρίας BRAINBOX (ΜΠΡΕΪΝ ΜΠΟΞ) Πληροφορική ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

2. Χορήγηση άδειας λειτουργίας ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, που βρίσκεται εντός του αγροκτήματος «ΛΙΚΝΟ» στην Τ.Κ. Λευκοχωρίου Δήμου Λαγκαδά, στο όνομα της Γεωργιάδου Χρυσάνθης.

3. Εγγραφή νηπίου σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του Δήμου Λαγκαδά, εκτός προγράμματος ΕΣΠΑ, από τον μήνα Ιούνιο 2024.

4. Διαγραφή νηπίων από Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαγκαδά, εκτός προγράμματος ΕΣΠΑ, από τον μήνα Μάϊο 2024 και στο εξής.

5. Διαγραφή νηπίων από Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαγκαδά, εκτός προγράμματος ΕΣΠΑ, από τον μήνα Ιούνιο 2024 και στο εξής.

6. Οικονομική ενίσχυση κατοίκου-δημότη του Δήμου Λαγκαδά.

7. Γνωστοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της δραστηριότητας «Κτηνοτροφική μονάδα, δυναμικότητας 198 αγελάδων γαλακτοπαραγωγής (198 Ι.Ζ.)», των Κεφαλά Αθανασίου, Κεφαλά Γεωργίου και Κεφαλά Κωνσταντίνου, η οποία θα εγκατασταθεί στο 1710θ αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Κολχικού του Δήμου Λαγκαδά.

8. Γνωστοποίηση και ενημέρωση του κοινού επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της δραστηριότητας «Πτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 30.000 κοτόπουλων πάχυνσης», της Μηνά Μαρίας, η οποία θα εγκατασταθεί στο 472 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Λαγκαδά του Δήμου Λαγκαδά.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium