Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 09:02:29Επισκέπτες Online: 410


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στον Λαγκαδά ο Γιάννης Μπούγας - Επισκέφτηκε τον χώρο όπου θα στεγαστεί το Περιφερειακό Πρωτοδικείο
20-06-2024
Στον Λαγκαδά ο Γιάννης Μπούγας - Επισκέφτηκε τον χώρο όπου θα στεγαστεί το Περιφερειακό Πρωτοδικείο
 

Τον Λαγκαδά επισκέφτηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιάννης Μπούγας, προκειμένου να συναντηθεί με τη Δήμαρχο Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, και να δει από κοντά το χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Λαγκαδά για να στεγαστεί το Περιφερειακό Πρωτοδικείο, το οποίο θα έχει έδρα τον Λαγκαδά.

Όπως είναι γνωστό, η Δήμαρχος Λαγκαδά, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ανάληψης των καθηκόντων της, στις αρχές Ιανουαρίου του 2024, είχε επισκεφτεί τον κ. Μπούγα και είχε καταθέσει μια τεκμηριωμένη πρόταση για να επιλεγεί ο Λαγκαδάς ως μία από τις έδρες των Περιφερειακών Πρωτοδικείων, στο πλαίσιο της Αναμόρφωσης του Δικαστικού Χάρτη της Ελλάδας.


Η κα. Ανδρεάδου, αφού ξενάγησε τον υφυπουργό Δικαιοσύνης στο χώρο όπου θα στεγαστεί το Περιφερειακό Πρωτοδικείο Λαγκαδά, τον ευχαρίστησε για την έγκριση του αιτήματός της πριν από πέντε μήνες, αλλά και για το γεγονός ότι παρακολουθεί με συνέπεια την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου.

"Ο Λαγκαδάς αποκτά μια πολύ σημαντική δομή και αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Λαγκαδά, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Κυβέρνηση. Θέλω να ευχαριστήσω το υπουργείο Δικαιοσύνης και ειδικότερα τον υφυπουργό, κ. Μπούγα. Ο Λαγκαδάς θα διαθέτει το μοναδικό Περιφερειακό Πρωτοδικείο στο νομό Θεσσαλονίκης και αισθανόμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι η διεκδίκησή μας έφερε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Η παραχώρηση του χώρου για την στέγαση του Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Λαγκαδά είναι ένα απτό παράδειγμα για το πώς αντιλαμβανόμαστε την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας", δήλωσε η Δήμαρχος Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium