Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/8/2022 22:16:37
    Επισκέπτες Online: 476


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ - ΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
11-06-2010
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ - ΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

Οι σίγουρες υποψηφιότητες
1.       Αγγελος Φραντζής - δήμαρχος Αγίου Γεωργίου
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», ο δήμαρχος Αγίου Γεωργίου, Αγγελος Φραντζής, που αμφιταλαντευόταν, πήρε την οριστική απόφαση να διεκδικήσει το νέο δήμο Βόλβης (πρώην δήμοι Αγίου Γεωργίου - Ρεντίνας - Απολλωνίας - Μαδύτου - Εγνατίας - Αρέθουσας).
2.       Γεώργιος Στοΐτσας - πρώην δήμαρχος Ρεντίνας
Προετοιμασία για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του δήμου Βόλβης κάνει και ο πρώην δήμαρχος Ρεντίνας, Γιώργος Στοΐτσας, που οργανώνει μαζώξεις με αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς θα είναι υποψήφιος για το δήμο Βόλβης. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα καταθέσει τελικά αίτηση υποψηφίου για στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος.

      3. Αντώνιος Στοϊτσας - νυν δήμαρχος Ρεντίνας

Ο τρίτος υποψήφιος για το νέο δήμο Βόλβης είναι ο τωρινός δήμαρχος Ρεντίνας.
Οι «αναποφάσιστοι»
1.       Δημήτριος Γαλαμάτης
Εντονα ακούγεται το όνομα του πρώην βουλευτή και αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Δημήτρη Γαλαμάτη, για υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης. Τον στηρίζουν μάλιστα και οι δύο γαλάζιοι βουλευτές Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης. Ο πρώτος μάλιστα διερωτήθηκε «Μήπως ο δήμος Καλλινδοίων βγήκε από τον υπό σύσταση δήμο Βόλβης και εντάχθηκε στο δήμο Λαγκαδά, ώστε να δυσκολέψει πρώην βουλευτή της ΝΔ που μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος;», μιλώντας για πράσινα μαγειρέματα στον «Καλλικράτη». Ο βουλευτής στη Β’ περιφέρεια εννοούσε τον πρώην συνάδελφό του Δημήτρη Γαλαμάτη, που έλκει την καταγωγή του από το Ζαγκλιβέρι και τον Σταυρό, και έχει προταθεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον νεοσύστατο δήμο Βόλβης. Ο ίδιος πάντως επί του παρόντος αποφεύγει να τοποθετηθεί.
Πάντως κύκλοι του περιβάλλοντος Γαλαμάτη δηλώνουν πως έχει «ισχυρό ρεύμα», καθώς βγήκε πρώτος σε σταυρούς σε τρεις δήμους της επαρχίας Λαγκαδά (δήμος Αγίου Γεωργίου, Ρεντίνας και Μαδύτου) που περιλαμβάνονται στο διευρυμένο δήμο Βόλβης. Η αλήθεια είναι πάντως πως η ΝΔ βλέπει στο πρόσωπο του πρώην βουλευτή τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο για τον νεοσύστατο δήμο Βόλβης. Ο ίδιος όμως προβληματίζεται, καθώς δεν έχει μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που ανέλαβε χρέη αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Δημήτρη Γαλαμάτη.
2.       Πόπη Καλαϊτζή - έπαρχος Λαγκαδά
Κλειστά κρατά ακόμη τα χαρτιά της η έπαρχος Λαγκαδά Πόπη Καλαϊτζή, αν και φήμες τη θέλουν να διεκδικεί τη δημαρχία του νέου δήμου Βόλβης. Το γεγονός ότι κατάγεται από την Αρέθουσα και ότι η μέχρι τώρα δράση της στο επαρχείο Λαγκαδά ήταν ιδιαίτερα πλούσια, είναι ένα από τα μεγάλα ατού της για τη διεκδίκηση του δήμου Βόλβης.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗΣ, www.lagadas.net 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium