Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/7/2024 05:13:58Επισκέπτες Online: 569


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
14-06-2010
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ


Παρότι βρισκόμαστε σχεδόν πέντε μήνες από τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη, οι υποψηφιότητες για το δήμο Λαγκαδά έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει, ενώ όλοι οι υποψήφιοι βρίσκονται στη φάση της αναζήτησης των κατάλληλων στελεχών για την επάνδρωση του κομματικού τους συνδυασμού. Σημαντικό ρόλο σε αυτό αναμένεται να παίξουν και οι τωρινοί δήμαρχοι της επαρχίας Λαγκαδά που δεν προτίθενται να διεκδικήσουν εκ νέου τη δημαρχία, αλλά θα στηρίξουν τους υπάρχοντες υποψηφίους, κάνοντας ιδιότυπες «συμμαχίες».
Τις επόμενες μέρες θα διαβάσετε αποκλειστικά μέσα από το lagadas.net συνεντεύξεις των υποψηφίων δημάρχων, ονόματα συνδυασμών και δημοτικών συμβούλων και παραλειπόμενα από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 
1.       Αναστασιάδης Ιωάννης
 
Ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης έχει εκφράσει εδώ και αρκετό διάστημα την υποψηφιότητα του για το δήμο Λαγκαδά και κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση έχει μέχρι στιγμής ξεκινήσει περιοδείες και οργανώνει μαζώξεις με διάφορα αυτοδιοικητικά στελέχη με σκοπό την ενίσχυση της υποψηφιότητας του. Το πλήρες προφίλ του υποψηφίου μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα: www.anastasiadisioannis.gr.
 
2.       Καραγιάννης Ιωάννης
 
Ο νυν δήμαρχος Λαγκαδά θα διεκδικήσει ξανά την δημαρχία στον διευρυμένο δήμο Λαγκαδά. Μεγάλο ατού θεωρείται η τωρινή θητεία του στο Δήμο Λαγκαδά.
 
3.       Ράβναλης Δημήτριος
 
Ο δήμαρχος Ασσήρου είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής «σίγουρος» υποψήφιος δήμαρχος που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, διεκδικώντας μάλιστα και το χρίσμα του κόμματος.  Από τον ίδιο χώρο ακούγονται και τα ονόματα του πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Νίκου Παντελίδη, του πρώην βουλευτή Γ. Ρόκκου και του πρώην δημάρχου Σοχού Β. Μαργαρίτη, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται τίποτα μέχρι στιγμής.
 
4.       Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
 
Ο τέταρτος υποψήφιος για το δήμο Λαγκαδά, που προέρχεται και αυτός από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όπως και οι Καραγιάννης και Αναστασιάδης. Ο δήμαρχος Κορώνειας Μπάμπης Παπαδόπουλος δηλώνει υποψήφιος για τη διεκδίκηση της δημαρχίας, ενώ οι δήμαρχοι Λαχανά Δημήτρης Πάσχος, Καλλινδοίων Σταύρος Καμαρούδης και Βερτίσκου Χαράλαμπος Ασλανίδης δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους και συζητούν για κοινή στάση, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα των εκλογών.
 
 
Η στάση του δημάρχου Σοχού
 
Ο δήμαρχος Σοχού Φάνης Παππάς θα μεταπηδήσει στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση και θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Εξάλλου, εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κατεβεί ξανά για δήμαρχος. Συνεργάτες του λένε ότι κινείται νομικά με προσφυγές κατά Καλλικράτη, προκειμένου να ακυρώσει τη συνένωση του Σοχού με το Λαγκαδά. Σημειωτέον ότι ο Σοχός έχει τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστεί ως ορεινός δήμος και να μείνει ανεξάρτητος.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗΣ,
www.lagadas.net 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium