Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/8/2022 09:34:23
    Επισκέπτες Online: 438


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ "POLIS 2011"
07-11-2011
Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ "POLIS 2011"

Την
Πέμπτη 3/11/2011 άνοιξε τις πύλες της η 8η Διεθνής Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημοσίου - Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων «POLIS 2011».

Το εκθετήριο του Δήμου Λαγκαδά πρόβαλλε τις ομορφιές του τόπου μας και «κερνούσε» στους επισκέπτες του γεύσεις παράδοσης από όλα τα χωριά του νέου μεγάλου μας Δήμου.

Καθ΄όλη την διάρκεια της έκθεσης ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, συμμετείχε σε σειρά συσκέψεων και ημερίδων με αιρετούς της Αυτοδιοίκησης σε Ελλάδα και Εξωτερικό. 

Την Παρασκευή 4/11 στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», έλαβε χώρα η 2η Ελληνογερμανική συνάντηση με θέμα την ενδυνάμωση της πολιτικής σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, την επέκταση της συνεργασίας και την καταπολέμηση της κρίσης, ενώ ακολούθησε επιμορφωτική συνάντηση των αιρετών της αυτοδιοίκησης στο κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»  με θέμα «ΕΣΠΑ, Περιφερειακή Ανάπτυξη και Πηγές  Χρηματοδότησης».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Λαγκαδά προσκεκλημένος  του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και Προέδρου του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων  Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κ. Γιάννη Μπουτάρη, συμμετείχε  σε συνάντηση όλων των μελών του συνδέσμου με τους Γερμανούς επισκέπτες, για αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας. Με το πέρας της συνάντησης, ο κ. Αναστασιάδης κάλεσε τον κ. Adreas Falk, ιατρό, υπεύθυνο του Κέντρου Θεραπείας και Αποκατάστασης μέσω Ιαματικών Πηγών της Γερμανίας, σε μια ξενάγηση στο χώρο της Λουτρόπολης Λαγκαδά, ώστε να αποκτήσει  προσωπική γνώση για τις παροχές που προσφέρουν τα Λουτρά της πόλης μας. Ο κ. Falk δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, τόσο για τις εγκαταστάσεις της Λουτρόπολης όσο και για τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο, θέτοντας έτσι μια αισιόδοξη βάση για μια μελλοντική ελληνογερμανική  συνεργασία.Δελτίο Τύπου Δήμου Λαγκαδά 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium