Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/8/2022 09:53:06
    Επισκέπτες Online: 441


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΘΙΓΜΕΝΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
08-11-2011
ΘΙΓΜΕΝΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Θιγμένος φαίνεται πως είναι ο τελών εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης από τον δήμαρχο Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη, καθώς σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στο δήμο Λαγκαδά, αναφέρει πως δεν έγινε αναφορά στο όνομα του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του σταθμού βιολογικού καθαρισμού Λαγκαδά.
Τονίζει μάλιστα πως «προκάλεσε αρνητική εντύπωση το γεγονός, πως στο σχετικό χαιρετισμό σας, αφενός μεν δεν κάνατε καμία αναφορά στην παρουσία μου στην εκδήλωση, αφετέρου δε, αποσιωπήσατε πλήρως τη συμβολή της Νομαρχίας μας στην εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για την υλοποίηση του τόσο σημαντικού αυτού έργου».
Εμμέσως, «ρίχνει» μομφή στο δήμαρχο Λαγκαδά λέγοντας πως "εάν δεν το γνωρίζετε, σας ενημερώνω ότι το ποσό των 680.000 ευρώ για τον βιολογικό καθαρισμό και 10.000.000 ευρώ για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου του Λαγκαδά εκταμιεύτηκαν χάρη στις δικές μας -και τότε δημάρχου Λαγκαδά Γ. Καραγιάννη- συντονισμένες ενέργειες και συνεχείς παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία. Φυσικά οι πολίτες γνωρίζουν το τεράστιο έργο που κάναμε επί 8 χρόνια σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης, και γι’ αυτό μας τίμησαν για μία ακόμη φορά με την ψήφο τους για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας".
Και καταλήγει λέγοντας «λυπάμαι πραγματικά για την παράλειψή σας. Θεωρώ ότι ο αγώνας μας αυτός -αγώνας για το καλό όλων των πολιτών του Λαγκαδά- θα έπρεπε να αναγνωριστεί με μια μικρή, έστω, αναφορά».  
 
Η απάντηση του δημάρχου
Απάντηση στην επιστολή του κ. Ψωμιάδη έδωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Αναστασιάδης. «Δεν μας αγγίζει η επιστολή του κ. Ψωμιάδη, καθώς δεν μας βοήθησε κανείς, αλλά μόνο με τη δική μας προσπάθεια μπήκε σε λειτουργία ο βιολογικός σταθμός Λαγκαδά. Δεν πήραμε χρήματα από κανέναν. Αντίθετα απαιτούμε 450.000 ευρώ από την επιστροφή του ΦΠΑ για το έργο αυτό, κάτι που καμία διοίκηση δεν τόλμησε να ζητήσει ποτέ. Μ’ αυτά τα χρήματα θα ολοκληρώσουμε τη δεύτερη φάση της αποχέτευσης στην οδό Λουτρών και στον οικισμό Παπακυριαζή» ανέφερε ο δήμαρχος.Πασχάλης Μητρακούδης 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium