09-12-2011
ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει η Ενωση Εμποροβιοτεχνών Λαγκαδά την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.
Οσοι έχουν παλιά ποδήλατα που δεν τα χρησιμοποιούν πλέον, μπορούν να τα φέρουν στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά, όπου ειδικοί διακοσμητές μαζί με τους ιδιοκτήτες τους θα αναλάβουν το βάψιμο και τη διακόσμηση τους, με σκοπό να τα μετατρέψουν σε εικαστικά αντικείμενα τέχνης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ενωση Εμποροβιοτεχνών Λαγκαδά και σκοπό έχει την ανακύκλωση παλιών αντικειμένων που δεν χρησιμοποιούνται πλέον, αλλά και την προβολή του ποδηλάτου ως κατάλληλου μέσου μεταφοράς στην πόλη του Λαγκαδά.
Τα ποδήλατα που θα διακοσμηθούν δεν θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά θα χρησιμοποιηθούν ως εικαστικά αντικείμενα και θα τοποθετηθούν σε πάρκα και πλατείες του Λαγκαδά, στα Λουτρά, στην είσοδο της πόλης κ.α.
Την Κυριακή λοιπόν 18 Δεκεμβρίου ανακυκλώνουμε τα παλιά μας ποδήλατα και τα μετατρέπουμε σε έργα τέχνης!
Στη διάθεσή σας θα βρίσκονται μπογιές, πινέλα, κόλλες, χαρτόνια και διακοσμητικά υλικά, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό έργο τέχνης.


Στις φωτογραφίες διακρίνονται η Αναστασία Τσιολάκη και η Ειρήνη Λίμου που εργάζονται πυρετωδώς για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ηδη τα πρώτα ποδήλατα καθαρίστηκαν, βάφτηκαν, διακοσμήθηκαν και μετατράπηκαν σε πραγματικά έργα τέχνης!