Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/3/2024 11:23:57Επισκέπτες Online: 408


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
10-12-2011
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 14.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για την εκπομπή της ΕΤ3 «Κυριακή στο χωριό».
Η γνωστή εκπομπή, η οποία επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας, προσφέρει κέφι, χαρά, στήνει γλέντι και δίνει λόγο σε απλούς, λαϊκούς ανθρώπους, προβάλλοντας ταυτόχρονα παραδοσιακά ήθη και έθιμα, τέχνες, χορούς και τραγούδια της πατρίδας μας.
Τραγούδια, χορευτικά, πολιτιστικοί σύλλογοι, ντόπιοι, παιδιά, μωρά, γιαγιάδες, παππούδες, πρόεδροι πάσης φύσεως, χωριανοί και επισκέπτες κάθε ηλικίας, παραδοσιακές τέχνες, παραδοσιακά φαγητά, έθιμα, παλιές ιστορίες, πίττες, γλυκά, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, βουνά, νησιά, κάμποι, ποτάμια και λίμνες, δίνουν και παίρνουν σε αυτήν την εκπομπή, στόχος της οποίας είναι η ψυχαγωγία και η ανάδειξη της πλούσιας ιστορικής και φυσικής κληρονομιάς μας.
Η εκπομπή θα έχει αφιέρωμα στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Λαγκαδά «Αγγέλων Πόλις», μαζί με γυρίσματα που έχουν πραγματοποιηθεί στο αρχαιολογικό χώρο των Καλινδοίων και στην Οσσα, με αφορμή την εύρεση των λειψάνων της Αγίας Κυράννας.
Παράλληλα, οι γυναίκες του ΚΑΠΗ Λαγκαδά θα παρουσιάσουν τοπικά παραδοσιακά φαγητά και γλυκά, θα χορέψουν τα χορευτικά πολλών πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Λαγκαδά και θα μιλήσουν μέλη της διοίκησης του δήμου Λαγκαδά, παραγωγοί και διάφοροι φορείς. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν, μπορούν να έρθουν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο χώρο των Λουτρών για να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα.
Με φόντο, λοιπόν, το χριστουγεννιάτικο χωριό, η γνωστή εκπομπή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στα Λουτρά σε μια ατμόσφαιρα ζεστή, φιλόξενη και φιλική και κυρίως γιορτινή!
Να είστε όλοι εκεί!
Η εκπομπή θα παρουσιαστεί -εκτός απροόπτου- την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα από την ΕΤ3.

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium