Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/3/2023 21:28:03

 Επισκέπτες Online: 554


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΪΚΛΗ

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΪΚΛΗ


ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΔΙΚΥΚΛΩΝ

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ Γ’, Δ’, Ε’

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΧΙ

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ

ΑΔΕΙΕΣ ΤΡΕΪΛΕΡ

Κ.Τ.Ε.Ο.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Δυνατότητα παραλαβής και μεταφοράς στο χώρο σας!

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα σαν εκπαιδευτής σε υποψήφιους οδηγούς αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και όλων των οχημάτων (φορτηγό, λεωφορείο, συρόμενο-επικαθίμενο) ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, μετά από παρότρυνση των δικών μου ανθρώπων και πολλών φίλων στην περιοχή του Λαγκαδά, αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου Σχολή Οδηγών, στη Άσσηρο του Δήμου Λαγκαδά, στον τόπο καταγωγής μου. Στόχος μου να ανταποκριθώ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις ανάγκες των πελατών και στην εκμάθηση της σωστής και ασφαλής οδικής συμπεριφοράς.

Η έδρα της σχολής, στη Άσσηρο, δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε απόσταση και θέλησαν να συνεργαστούν μαζί μου. Κι αυτό γιατί από το ξεκίνημα της σχολής παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής των μαθητών από το σπίτι και επιστροφή για το πρακτικό μάθημα. Εξυπηρετούνται πελάτες από όλο το Δήμο Λαγκαδά, έναν από τους μεγαλύτερους δήμους σε έκταση, καθώς και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τα θετικά σχόλια που εισέπραξα τα τελευταία τρία χρόνια από την ίδρυση της σχολής, οι άριστες φιλικές σχέσεις που απέκτησα με τους μαθητές μου και με τους πελάτες που με εμπιστεύτηκαν σε διεκπεραιώσεις, αναθεωρήσεις, μεταβιβάσεις κ.τ.λ. μου δίνουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση και δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω με την δουλεία μου στον τόπο που μεγάλωσα και ζω. Ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη.

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΪΚΛΗΣ

 

ΑΣΣΗΡΟΣ (κεντρική είσοδος οικισμού)

Τηλ. 23940 61.810, κιν. 69744 67641

e-mail:poiklis-konstantinos@hotmail.com
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium