Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/3/2023 14:08:55

 Επισκέπτες Online: 516


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ;
11-01-2012
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ;

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές δεν αποκλείεται να δούμε να φιγουράρει και το όνομα δημοφιλούς δημοτικής συμβούλου του δήμου Λαγκαδά. Πρόσφατα δέχτηκε πρόταση από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ για να είναι υποψήφια στη Β’ Θεσσαλονίκης και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει, κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα σε βουλευτές που αντλούν ψήφους από την εκλογική περιφέρεια της επαρχίας Λαγκαδά.  
Η ίδια αναφέρει μεταξύ του στενού της κύκλου, πως με την παρουσία της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ επιθυμεί να βοηθήσει την παράταξη ώστε να κερδίσει στις εκλογές, χωρίς να προσδοκεί εκλογική επιτυχία, αν και η υψηλή αναγνωρισιμότητά της δεν αποκλείεται να της εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τη Βουλή!
Πάσχουν από γυναίκες στη ΝΔ
Όπως φαίνεται το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης κινδυνεύει να… μείνει από γυναίκες. Εκτός από την νυν βουλευτίνα Έλενα Ράπτη, οι τρεις φερόμενες ως υποψήφιες έχουν ήδη δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, αρνητική απάντηση στον γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Λυκουρέντζο. Πότε; Πριν από δέκα μέρες. Ποιες είναι οι κυρίες που αποφάσισαν να απέχουν από την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση; Η θυγατέρα του πρώην υφυπουργού και δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Ανθή Σαλαγκούδη, η υπεύθυνη του παραρτήματος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη Λιάνα Γούτα και η δημοτική Σύμβουλος και μέλος της γραμματείας Γυναικών της Ν.Δ. Άννα Ευθυμίου. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη στην Συγγρού αναζητούν γυναίκες, προκειμένου να καλύψουν το κενό που άφησαν οι τρεις όμορφες κυρίες.
Στη Β’ Θεσσαλονίκης, οι σίγουρες υποψηφιότητες είναι της πρώην επάρχου Λαγκαδά Πόπης Καλαϊτζή και των Δήμητρας Κολασίδου από το Λαχανά και Ευας Παντούσα, που στις εκλογές του 2009 συγκέντρωσαν 4.573 και 2.831 σταυρούς αντίστοιχα. Η δημοτική σύμβουλος του δήμου Λαγκαδά αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ανακοινώσει την τελική της απόφαση. Υπομονή λοιπόν! 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium