Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/4/2024 18:24:59

Επισκέπτες Online: 691


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
18-01-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Οργανωμένη επίθεση από υποκινούμενους ακροδεξιούς και πληρωμένους «μπράβους» του συστήματος
που επιχειρεί να εκχωρήσει την αρμοδιότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Νομού Θεσσαλονίκης στα ιδιωτικά-επιχειρηματικά συμφέροντα, δέχθηκαν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κ. Θέμης Μπαλασόπουλος και οι δύο Αντιπρόεδροι κ.κ. Βασίλης Πολυμερόπουλος και Γιώργος Χαρίσης σήμερα το πρωί έξω από το Δημαρχείο Λαγκαδά.


Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση των «τραμπούκων» που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προέδρου της Ομοσπονδίας και στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διαδήλωσαν έξω από το Δημαρχείο Λαγκαδά, τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή είχε προγραμματίσει να διεξάγει ανοιχτό διαγωνισμό για να εκχωρήσει τις υπηρεσίες διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου σε ιδιώτη.

Καταγγέλλει επίσης, τη στάση της Αστυνομίας που δεν αντέδρασε στην επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη του Προεδρείου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και οι εργαζόμενοι, αντιθέτως έμεινε απαθής και έδειξε ανοχή στη δράση των ακροδεξιών και «μπράβων», διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την απαγόρευση της εισόδου στο Δημαρχείο των συνδικαλιστών προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για το σκοπό της κινητοποίησης τους. Τέτοιου είδους συμπεριφορές παραπέμπουν σε άλλες εποχές, γυρίζοντας τη χώρα δεκαετίες πίσω.

Οι εργαζόμενοι στέλνουν μήνυμα πως δεν πρόκειται να καμφθούν από τις ενέργειες του συστήματος που μεθοδεύει την ανάθεση των υπηρεσιών διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες και δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η 3ωρη Στάση Εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι σε όλους τους Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης.
 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium