Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/12/2023 07:48:16

Επισκέπτες Online: 720


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEAADER ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
12-07-2010
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEAADER ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ (ΑΝΕΘ) αποτελεί και στην τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο την Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) για την υλοποίηση Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο Νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του ’ξονα 4 του ΠΑΑ 2007-2013.
 
Με βάση το θεσμικό πλαίσιο του Προγράμματος, η ΟΤΔ έχει μεταξύ άλλων την υποχρέωση πραγματοποίησης σειράς ενεργειών ευρείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του τοπικού πληθυσμού και των φορέων της περιοχής παρέμβασης, πριν τη διενέργεια κάθε πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την υποβολή προτάσεων από τους εν δυνάμει δικαιούχους του Προγράμματος.
 
Εν όψει της επικείμενης 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος δράσεων του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο Νομό Θεσσαλονίκης,

η ΟΤΔ ΑΝΕΘ διοργανώνει τις επόμενες ημέρες τοπικές ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις, στην έδρα κάθε Δήμου της περιοχής παρέμβασης, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.
 
Στις συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθεί από στελέχη της ΟΤΔ ΑΝΕΘ αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους και το περιεχόμενο του Τοπικού Προγράμματος, καθώς και η παρουσίαση της διαδικασίας αξιολόγησης, ένταξης και παρακολούθησης υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων των δικαιούχων του Προγράμματος.
 
Οι βασικές κατηγορίες δράσεων που περιλαμβάνει το Τοπικό Πρόγραμμα και αφορούν σε ιδιωτικές επενδύσεις είναι η ενίσχυση επιχειρήσεων μεταποίησης προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, η δημιουργία υποδομών διανυκτέρευσης, εστίασης, αναψυχής, επισκέψιμων αγροκτημάτων, εναλλακτικών μορφών τουρισμού, επιχειρήσεων ειδών διατροφής, βιοτεχνικών μονάδων, γραφείων προώθησης αγροτικού πληθυσμού, κλπ. Επιπλέον στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δράσεις για την ενίσχυση δημόσιων έργων υποδομής μικρής κλίμακας (αγροτική οδοποιία, μικρά εγγειοβελτιωτικά έργα, κλπ) και δράσεις διατήρησης και αναβάθμισης της αγροτικής κληρονομίας (αναβάθμιση περιοχών υψηλής φυσικής αξίας, μετατροπή υφιστάμενων κτιρίων σε μουσεία, κλπ).


Δ. ΡΕΝΤΙΝΑΣ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρεντίνας
Σταυρός
14/7/2010
8:00 μ.μ.
Δ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου - Λυκείου Ασπροβάλτας
Ασπροβάλτα
14/7/2010
8:00 μ.μ.
Δ. ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορώνειας
Γερακαρού
15/7/2010
8:00 μ.μ.
 
 
 
 
 
Δ. ΛΑΓΚΑΔΑ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαγκαδά
Λαγκαδάς
16/7/2010
7:00 μ.μ.
Δ. ΑΣΣΗΡΟΥ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ασσήρου
’σσηρος
16/7/2010
7:00 μ.μ.
Δ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μυγδονίας
Λητή
19/7/2010
8:00 μ.μ.
Δ. ΕΓΝΑΤΙΑΣ
Αίθουσα Γυμνασίου Προφήτη Δήμου Εγνατίας
Προφήτης
19/7/2010
8:00 μ.μ.
Δ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Απολλωνίας
Ν. Απολλωνία
21/7/2010
8:00 μ.μ.
Δ. ΜΑΔΥΤΟΥ
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Μαδύτου
Μάδυτος
21/7/2010
8:00 μ.μ. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium