Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/3/2024 15:48:16Επισκέπτες Online: 466


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
14-07-2010
ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Με περισσότερους συνεπιβάτες στην κούρσα για την εκ νέου διεκδίκηση του δήμου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα κατέλθουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου.

Ενισχυμένη εμφανίζεται η παράταξη του δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Μπάτου, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον ενιαίο καλλικαρτικό δήμο που έχει προκύψει από τη συνένωση των δήμων Καλλιθέας και Μυγδονίας. Συμμαχία με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, που θα ηγηθεί του διευρυμένου ψηφοδελτίου, αποφάσισαν ήδη οι επικεφαλής των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων στους δήμους Μυγδονίας και Καλλιθέας, Χρήστος Γαλάνης και Δημήτρης Σπυρόπουλος.
Οι δύο επικεφαλής αποφάσισαν κοινή κάθοδο, αναγνωρίζοντας τη δυναμική τής παράταξης του κ. Μπάτου, που κρατά το τιμόνι του δήμου Ωραιοκάστρου επί δώδεκα συνεχή χρόνια.
Στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκαστρου υποψήφιοι για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου θα είναι εκ νέου τόσο ο δήμαρχος Μυγδονίας Αστέριος Γαβότσης όσο και ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Σαραμάντος.

Δήμος με “όραμα”


Δυναμική όμως ενόψει εκλογών φαίνεται ότι αποκτά και η παράταξη του δημάρχου Μυγδονίας κ. Γαβότση. Τη συνεργασία του με τον νέο συνδυασμό “Πολιτεία με Όραμα”, του κ. Γαβότση, που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης του δήμου Ωραιοκάστρου Δημήτρης Καρασσαβίδης.
Η ανακοίνωσε έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης, με αφορμή τη διακήρυξη του συνδυασμού, στην οποία συμμετείχαν πολίτες και στελέχη της αυτοδιοίκησης από τους τρεις δήμους. Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Καρασσαβίδη Παντελής Τσακίρης, ο οποίος διαφώνησε επί της ουσίας με τη συνεργασία με τον δήμαρχο Μυγδονίας κ. Γαβότση.    


Της Φανής Σοβιτσλή, από την εφημερίδα Μακεδονία, 14/7/2010 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium