Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/11/2023 10:44:48 Επισκέπτες Online: 777


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ
17-02-2012
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η 29η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Έχει ξεκινήσει από τις 9 Φεβρουαρίου 2012 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 35.000 ανέργων μέσω ΟΑΕΔ, για εκτέλεση έργων αυτεπιστασίας Δήμων, Συνδέσμων και Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, μεταξύ των οποίων και ο δήμος Λαγκαδά.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 29 Φεβρουαρίου 2012 και αφορά ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη κατάταξης - επιλογής των ενδιαφερομένων.

Ο ΟΑΕΔ επεξεργάζεται τα στοιχεία των ηλεκτρονικών αιτήσεων για να καταρτίσει τον Ετήσιο Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων από τον οποίο θα γίνει η επιλογή των ανέργων που θα προσληφθούν από τους Δήμους, μετά από σχετική υπόδειξη από τον ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε προσωπικό για εκτέλεση έργου με αυτεπιστασία, στις εξής ειδικότητες:

 
1. Δ.Ε. Ηλεκτρολόγος

2. Δ.Ε. Οδηγός

3. Δ.Ε. Τεχνίτης Οικοδόμος

4. Δ.Ε. Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής


5. Δ.Ε. Τεχνίτης Σιδεράς

6. Δ.Ε. Υδραυλικός

7. Δ.Ε. Χειριστής Μηχανημάτων

8. Υ.Ε. Εργάτης Γενικών ΚαθηκόντωνΟ ενδιαφερόμενος άνεργος μπορεί να δηλώσει μόνο μία (1) από τις παραπάνω ειδικότητες πρόσληψης.

Η ειδική ηλεκτρονική «αίτηση για το πρόγραμμα αυτεπιστασίας» είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού http://ait.oaed.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν σύμφωνα με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ να απευθύνονται στα Δημοτικά Καταστήματα για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων.

Τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την υποβολή της αίτησης είναι:

Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, Αρ. Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αρ. Δελτίου Ανεργίας του υποψηφίου, Αρ. Δελτίου Ανεργίας του/της συζύγου*, η ειδικότητα, οι φορείς - Δήμοι στους οποίους επιθυμεί να προσληφθεί ο άνεργος (μέχρι τρεις στον αριθμό) και ο αριθμός των ανηλίκων τέκνων* .

*Αν υπάρχουν ανήλικα τέκνα ή σύζυγος άνεργος τότε θα πρέπει να προσκομιστεί στον ΟΑΕΔ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μέχρι 29/2/2012. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium