Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 21:44:11Επισκέπτες Online: 446


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
20-02-2012
ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ


Την πλήρωση συνολικά 17 θέσεων εποχικού προσωπικού, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προκήρυξε η υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Λαγκαδά για την κάλυψη αναγκών της και για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» θα καλυφθούν 15 θέσεις.

Συγκεκριμένα: α) για τις ανάγκες των δομών «Παιδικών Σταθμών» θα καλυφθούν 10 θέσεις εκ των οποίων δύο παιδιάτρων ΠΕ, δύο βρεφονηπιοκόμων ΤΕ, τεσσάρων βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΔΕ και δύο βοηθητικού προσωπικού ΥΕ. Υποβολή αιτήσεων έως τις 20 Φεβρουαρίου (σήμερα)

Β) για τις ανάγκες των δομών «Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» και «Παιδικών Σταθμών» θα καλυφθούν μία θέση πληροφορικής ΠΕ, μία γυμναστή με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς ΠΕ, μία γυμναστή με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό ΠΕ και δύο θέσεις νηπιαγωγών ΠΕ. Υποβολή αιτήσεων έως τις 20 Φεβρουαρίου (σήμερα).

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες

 

Για τις ανάγκες της υπηρεσίας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού και Παιδείας θα προσληφθούν δύο άτομα: ένας καθηγητής/τρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα ναυαγοσωστικής ή κολύμβησης ή δραστηριοτήτων νερού κλειστού και ανοιχτού χώρου ΠΕ και ένας γυμναστής/τρια με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό ΠΕ. Υποβολή αιτήσεων έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες

Για όλες τις θέσεις οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας: προηγούνται οι δημότες του δήμου Λαγκαδά, έπονται οι δημότες των λοιπών δήμων του νομού Θεσσαλονίκης και ακολουθούν οι δημότες όλων των υπόλοιπων δήμων της χώρας.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 23940 20 323. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 1 και να  την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (με υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση Χρ. Σμύρνης Λαγκαδάς, στην ΥΚΠΑΑΠ.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium