Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/12/2021 12:32:21


    Επισκέπτες Online: 1337


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… Νο 3
23-02-2012
ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… Νο 3


Κατινιές

Ποια δημότης εξοργίστηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου επειδή η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαρία Γραικού της ζήτησε να μετακινήσει την τσάντα της για να καθίσει ένας δημότης και τελικά τα «άκουσε» για λογαριασμό της προέδρου η γραμματέας της; Ηρεμα κοπέλα μου, εδώ δεν είναι το τσιφλίκι που ήξερες κάποτε!

 

Καλή αρχή!

Το «ντεμπούτο» του έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τουμπούλης, καθώς για πρώτη φορά εδώ και ένα χρόνο ακούσαμε τη φωνή του στο συμβούλιο, εισηγούμενος το θέμα της δημιουργίας νέας ενορίας στην Ασσηρο. Ο ίδιος ανέλαβε μέλος της επιτροπής στις παιδικές χαρές και τους κοινόχρηστους χώρους. Καλή δύναμη Γιώργο και να σ’ ακούμε συχνότερα απ’ εδώ και στο εξής!

 

Το τυρί έγινε «σαλαμούρα»

Αληθεύει ότι η διοίκηση του δήμου Λαγκαδά σκέφτεται να αξιοποιήσει το μέλος της αντιπολίτευσης Μάρκο Δανά και μάλιστα σε πόστο των Λουτρών; Το περιβόητο «σκάνδαλο του τυριού» -για το οποίο πολύς ντόρος έγινε στα πρώτα δημοτικά συμβούλια- το ξεχάσατε; Φέρτε τις μυζήθρες!

 

Γιάννη μου το…. δημαρχείο σου!

Δημοσκόπηση ξεκίνησε γνωστό blog του Λαγκαδά, όπου οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν τον «Γιάννη» που πιστεύουν ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Λαγκαδά: α) Αναστασιάδης, β) Καραγιάννης, γ) Ταχματζίδης ή δ) άλλο όνομα. Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε που λέει και η παροιμία.

 

Το πιάσαμε το νόημα….

Ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνι για τα παραπολιτικά Νο 2 και ο συμπαραστάτης του δημότη Γιώργος Ασδρές φρόντισε να μας διαψεύσει σχεδόν, καθώς την επόμενη μέρα από την ανάρτηση του σχολίου μας (μπορείτε να διαβάσετε εδώ), είχε κιόλας ολοκληρώσει την ετήσια έκθεση του για το 2011 (διαβάστε την έκθεση εδώ). Τυπικός και αναλυτικός όσο χρειάζεται, αφήνοντας στο τέλος και τα ανάλογα υπονοούμενα…

 

Κουιζάκι Νο 3

Ποιος αντιδήμαρχος του δήμου Λαγκαδά βγήκε σε εφεδρεία από τη δημόσια υπηρεσία που εργάζονταν μέχρι πρότινος; Καλά που λαμβάνει και τον μισθό του αντιδημάρχου, αλλιώς θα έψαχνε για δουλειά!


Διαβάστε τα προηγούμενα:


ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Νο 2


ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Νο 1
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium