Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 06:52:02Επισκέπτες Online: 432


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ
26-07-2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ

Την απόφαση του να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών ως υποψήφιος Δήμαρχος του νεοσύστατου, λόγω Καλλικράτη, Δήμου Βόλβης ανακοίνωσε ο Άγγελος Φραντζής, που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο νυν Δήμαρχος Αγίου Γεωργίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σταυρό παρουσία φίλων και υποστηρικτών του, ότι με την νέα μεταρρύθμιση που διαμορφώθηκε στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, γνωστή ως Καλλικράτης και με την συγκρότηση του νέου Δήμου Βόλβης, επιχειρείται η επαναθεμελίωση και η ουσιαστική αναπτυξιακή επανεκκίνηση του ευρύτερου γεωγραφικού χώρου.

Τόνισε ότι με βαθύ αίσθημα ευθύνης, αλλά και αποφασιστικότητα για την ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής, ως μάχιμος αυτοδιοικητικός θα δώσει και πάλι το παρόν.
 
Επισήμανε ότι με σύνεση, μεθοδικότητα, ρεαλιστικό σχέδιο και κυρίως με τεράστιες προσπάθειες και δουλειά, μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί τον νέο Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο.

Η συγκοινωνία, η αναβάθμιση της ποίότητας ζωής στα ορεινά χωριά του Δήμου, η αναδιάρθρωση των καλλιεργειών στην παραλίμνια περιοχή, η ανάπτυξη του Τουρισμού και ειδικότερα των εναλλακτικών μορφών αυτού, στην παραθαλάσσια, παραλίμνια και ορεινή περιοχή του Δήμου και η κοινωνική αλληλεγγύη για τα παιδιά, την τρίτη ηλικία και τη νεολαία αποτελούν πρωταρχικούς του στόχους.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου, ζητώντας την συμμετοχή και την στήριξή τους στην κοινή προσπάθεια για ένα ισχυρό Δήμο με επίκεντρο τον άνθρωπο και την αναβάθμιση των συνθηκών της ζωής του.

Για το δήμο Βόλβης, υποψηφιότητα ανακοίνωσε και ο πρώην βουλευτής Ν.Δ. Β' Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γαλαμάτης, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει και ο επίσης "πράσινος" πρώην δήμαρχος Ρεντίνας, Γεώργιος Στόιτσας. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium