Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 13:24:20Επισκέπτες Online: 583


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
26-07-2010
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Λαγκαδάς, 26-07-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
 
Η στήριξη στην υποψηφιότητα μου για τον νέο δήμο Λαγκαδά από την πολιτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας από την οποία προέρχομαι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το πρόσωπό μου.
Ωστόσο, οφείλω να τονίσω ότι η πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στην εμπιστοσύνη του συνόλου των συμπολιτών μου, ανεξαρτήτως κομματικών παρατάξεων. Μαζί δώσαμε μάχες χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς κομματικές σφραγίδες με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας. Ενώσαμε τους συμπολίτες μας μέσα από κοινούς στόχους και αγώνες.
Απευθύνουμε σήμερα κάλεσμα μάχης και συνεργασίας σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, σε όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές ομάδες του τόπου μας. Τους καλούμε σε μια ειλικρινή και ισότιμη συνεργασία, για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.
 


Λαγκαδάς, 26-07-2010
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
 
Σχετικά με το ατυχές και παραπλανητικό δελτίου τύπου που υπογράφουν ο Δήμαρχος Καλλινδοίων κ. Καμαρούδης Σταύρος και ο διαγραμμένος από την Νέα Δημοκρατία δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστασιάδης Ιωάννης (απόφαση 8-2-2002 της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος), σε απάντηση τους και χωρίς κανένα άλλο σχόλιο παραθέτουμε το από 23/7/2010 δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης.
Τους προτρέπουμε άλλη φορά πριν εκτεθούν με τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές να φροντίσουν προηγούμενα να ενημερώνονται από τις αρμόδιες πηγές και να σταματήσουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.
Λόγοι ήθους και πολιτικής αξιοπρέπειας μας οδηγούν στην απόφαση να μην ασχοληθούμε περαιτέρω με το προαναφερθέν δελτίο τύπου και τους ατυχείς ισχυρισμούς τους.
Ωστόσο και σε κάθε περίπτωση η επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας (www.nd.gr) και το δημοσιευμένο εκεί από 23/7/2010 δελτίου τύπου με το οποίο δημοσιοποιείται η απόφαση του κόμματος για στήριξη στην υποψηφιότητά μου για τον νέο Δήμο Λαγκαδά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δίνει ηχηρή απάντηση στους ισχυρισμούς τους και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στην τοπική μας κοινωνία μετά την ατυχή προσπάθεια τους να δημιουργήσουν για τους δικούς τους μικροπολιτικούς λόγους ένα ανύπαρκτο θέμα και να αμφισβητήσουν την στήριξή της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο μου.
Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία με τιμά με την στήριξη στο πρόσωπο μου για τρίτη συνεχόμενη τετραετία, καθώς και ότι η παραπάνω στήριξη αφορά ένα στέλεχος της παράταξης που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και πρόσφατα μέλος της νέας Πολιτικής Επιτροπής. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium