Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/1/2022 10:22:06
    Επισκέπτες Online: 702


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο ΑΔΑΜ ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
04-04-2012
Ο ΑΔΑΜ ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Εφ όλης της ύλης μίλησε στη
Xtv (TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) και στο Europe 1 ο πρώην υφυπουργός οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας.

 
Μεταξύ άλλων είπε για:

-το ενδεχόμενο να μην εξασφαλιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ:

«Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε… Η Ελλάδα δεν έχει βγει από την κρίση και μόνο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση μπορεί να τη βγάλει μια και καλή, μια για πάντα! Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η μόνη συντεταγμένη δύναμη σε μια παραπαίουσα πολιτική κατάσταση που μπορεί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης στις επερχόμενες εκλογές. Αν τελικά δεν εξασφαλίσουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, τότε θα είναι αναπόφευκτη η προσφυγή σε νέες εκλογές. Από ανάγκη και όχι από επιλογή του Αντώνη Σαμαρά!»

 

-την πρόβλεψη νέων επώδυνων μέτρων:

«Η εικόνα της πατρίδας μας δεν είναι η καλύτερη, ούτε εντος ούτε εκτός Ελλάδος, με ευθύνη του Γιώργου Παπανδρέου που την κακολόγησε όσο κανείς άλλος πρωθυπουργός. Η ΝΔ θα κάνει ότι μπορεί να αλλάξει αυτή την εικόνα και το κυριότερο θα επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις, ώστε να μη ληφθούν νέα σκληρά μέτρα  Όπως είπε και ο πρόεδρος του κόμματος «Από τα 3 δισ. που προβλέπονται να συμφωνηθούν τον Ιούνιο για το 2012 και από τα άλλα 7 δισ. για το 2013-14 έχουμε ήδη εξασφαλίσει ότι δεν θα αφορούν νέους φόρους ή αύξηση υφιστάμενων φόρων. Ακόμα ότι δεν θα θίγουν τους πιο αδύναμους…»

 

-την αποκατάσταση συνταξιούχων και πολύτεκνων:

«Είναι σαφές ότι στόχος της πολιτικής μας είναι να ανακουφίσουμε χαμηλοσυνταξιούχους και πολυτέκνους. Η αποκατάσταση των κατώτατων συντάξεων στοιχίζει περίπου  350 εκ. ευρώ τα δε πολυτεκνικά επιδόματα πολύ λιγότερα, επομένως μπορούμε.»

 

-για τα στρατόπεδα φιλοξενίας λαθρομεταναστών:

«Ας μην κλείνουμε τα μάτια. Πρέπει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Φυσικά θα καταργήσουμε το νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια. Όσο για του χώρους φιλοξενίας λαθρομεταναστών, κάπου πρέπει, ας μη γελιόμαστε. Δεν μπορεί να στοιβάζονται άνθρωποι ταλαιπωρημένοι, ως άψυχα αντικείμενα.  Όμως άλλο αυτό, κι άλλο να γίνουν σε περιοχές που ούτε καν ρωτήθηκαν οι τοπικές κοινωνικές. Πρέπει να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν με προϋποθέσεις, με  ασφάλεια, με σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες.  Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε είναι να δώσουμε πειστικές απαντήσεις στις εύλογες ανησυχίες των κατοίκων και των εκπροσώπων τους. Τέλος πρέπει να εξασφαλίσουμε αντισταθμιστικά μέτρα που θα αναπτύξουν τις τοπικές οικονομίες»

Eυχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση ή την ανάρτηση

Σε περίπτωση που θέλετε κάποια διευκρίνιση μπορείτε να βρείτε τον Αδάμ Ρεγκούζα στο 6944 320 574
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium