Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/1/2022 10:23:23
    Επισκέπτες Online: 703


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΗΤΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
19-04-2012
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΗΤΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σοχό Θεσσαλονίκης. Είναι 36 ετών.

Γιος του Άγγελου και της Ελένης Μήττικα. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Μαρία Πεδιαδιτάκη, η οποία εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση Πολιτικών Σπουδών και Διπλωματίας, όπου εισήχθη με υποτροφία.

Μιλά την Αγγλική και τη Βουλγάρικη γλώσσα.

Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού

Έχει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Τράπεζα Κύπρου. Στη συνέχεια εργάστηκε για 4 χρόνια σε Βουλγαρία και Ρουμανία σε μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες της ΝΑ Ευρώπης και επέστρεψε στην Ελλάδα το 2006 στη θέση του Γενικού Διευθυντή. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του είχε υπό την ευθύνη του τη λειτουργία και ανάπτυξη των εργασιών των γραφείων της εταιρείας σε 12 χώρες. Από το 2008 είναι  ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας συμβουλευτικό γραφείο ως Διεθνολόγος-Οικονομολόγος.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΤΙΚΑΣ
ioannismittikas@gmail.com
6984 614.794
facebook: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΤΙΚΑΣΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΤΤΙΚΑ

Φίλες και φίλοι,

Αισθήματα αγανάκτησης και ευθύνης με οδήγησαν να είμαι υποψήφιος. Αισθήματα που πηγάζουν από τη σημερινή κατάσταση του τόπου μας, από τις ξεπερασμένες πολιτικές νοοτροπίες που μας έφτασαν σε αυτό που ζούμε σήμερα. Από τη διακυβέρνηση και τη διαχείριση όλων αυτών που υποθήκευσαν το μέλλον μας.

Εργαζόμενος στην ελεύθερη αγορά αποτελεί για μένα ζωντανή εικόνα ο καθημερινός αγώνας επιβίωσης έτσι όπως τον βιώνει κάθε συμπολίτης μας. Όπως κάθε ενεργός πολίτης που δεν μπορεί να δέχεται παθητικά ότι αποφασίζουν οι άλλοι για αυτόν, ήταν αδύνατο να μείνω αδιάφορος. Η υποψηφιότητα μου φιλοδοξώ να αποτελεί ενεργητική συμμετοχή στην ανάταξη της πατρίδας μας.

Σας ζητώ να με ψηφίσετε για να αγωνιστώ, σας ζητώ να με κρίνετε για τις πράξεις μου, να με αξιολογήσετε για αυτές όπως αρμόζει σε ελεύθερους, ανεξάρτητους, ενεργούς πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο. Μόνο έτσι θα πετύχουμε να είναι το παρόν το δικό μας, το μέλλον των παιδιών μας, το αύριο της πατρίδας μας, του τόπου μας, ελπιδοφόρο υποσχόμενο, καλύτερο. Να ανεβαίνουμε κάθε φορά λίγο ψηλότερα.

Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια έφτασε η ώρα να δώσουμε την ανταπάντησή μας.

Εμείς, που πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και που αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών  χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος έφτασε η ώρα στείλουμε τα μηνύματά μας.

Εμείς που πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια, αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία, των τοκογλύφων και των καιροσκόπων, είμαστε πολλοί και ήρθε η στιγμή να το δείξουμε και θα το δείξουμε γιατί

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium