Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/1/2022 10:49:59
    Επισκέπτες Online: 740


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ
23-04-2012
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

 


Θεόδωρος Καράογλου

 

Βουλευτής Ν.Δ. Β’ Περ. Θεσσαλονίκης

 

Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μακεδονίας-Θράκης

 

Δήλωση του Θεόδωρου Καράογλου με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος της ΝΔ από τον Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο

«Σήμερα από το βήμα του Ζαππείου, ο Πρόεδρός μας, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, έδωσε απαντήσεις. Σαφείς, συγκεκριμένες απαντήσεις και προτάσεις μέσα από την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, για την έξοδο της χώρας από την ύφεση, στην οποία έχει βυθιστεί από τις πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, με αποκορύφωμα την πολιτική της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, πολιτική που με σθένος υποστήριξε ως κορυφαίος υπουργός, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος.  

Όπως τόνισε ο Πρόεδρός μας,  η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας επαληθεύθηκε και στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό.  Η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα άμεσης αντίδρασης με τέσσερα βασικά νομοσχέδια πυλώνες ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής μέσα στις πρώτες κιόλας έξι εβδομάδες της νέας διακυβέρνησης της χώρας. 

Οι δυνατότητες και τα μέσα είναι μπροστά μας. Ενδεικτικά μόνο αναφέρω μερικά σημαντικά σημεία του προγράμματος μας, που παρουσίασε σήμερα ο Πρόεδρός μας. Αυτό που χρειάζεται είναι άμεση περιστολή της σπατάλης, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, έμφαση στις νέες επενδύσεις για νέες θέσεις εργασίας με την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ, προγραμματισμός της ενεργειακής πολιτικής της χώρας, ανασύσταση των ναυπηγείων, μείωση της φορολογίας, χτύπημα κατά της φοροδιαφυγής και κατά της γραφειοκρατίας, οριστική τακτοποίηση αυθαιρέτων με χωροταξικό σχεδιασμό, καθετοποίηση και εξαγωγή προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής, προγράμματα αξιοποίησης και αύξησης του τουρισμού της χώρας.

Και για να τα επιτύχουμε όλα αυτά, για να μπορέσει η χώρα να γυρίσει σελίδα και να ξαναβρεί τον προσανατολισμό της στην ανάπτυξη και την πρόοδο χρειάζεται ξεκάθαρη, δυνατή εντολή αυτοδυναμίας στις 6 Μαΐου».

 

Γραφείο Τύπου

τηλ.: 2310 525545

φαξ: 2310 525547

e-mail:
info@karaoglou.gr

www.karaoglou.gr

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium