Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/1/2022 12:00:46
    Επισκέπτες Online: 810


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ
24-04-2012
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου
Βουλευτής Ν.Δ. Β’ Περ. Θεσσαλονίκης
Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μακεδονίας Θράκης


"Στα χέρια μας βρίσκεται η ελπίδα"

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή, από όπου θα εξαρτηθεί η πορεία  και το μέλλον της. Μια πορεία που είναι συνυφασμένη με την ευρωπαϊκή προοπτική και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Σε αυτό το πλαίσιο οι επικείμενες εκλογές της 6ης Μαίου είναι οι σημαντικότερες και αποκτούν βαρύνουσα σημασία για τη χώρα μας και τη θέση της στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Η Ελλάδα στην παρούσα περίοδο βρίσκεται σε μια δυσμενή κατάσταση, εξαιτίας των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών. Βρέθηκε απομονωμένη από παντού και στο χείλος μιας ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας. Μάλιστα ήταν τόσο απομονωμένη, που αρκετοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία της. Όλα αυτά εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, που τώρα με περισσό θράσος ζητά και πάλι την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Εμφανίζεται ο κ. Βενιζέλος ομολογώντας, ότι έγιναν «εγκληματικά λάθη» από το ΠΑΣΟΚ, στα οποία και ο ίδιος ήταν συμμέτοχος. Στήριζε μια Κυβέρνηση, που οδήγησε στο χείλος του γκρεμού τη χώρα. Στήριξε και δεν διαφώνησε με το «Λεφτά υπάρχουν». Στήριξε την ολέθρια απόφαση Παπανδρέου για δημοψήφισμα με αποτέλεσμα η απειλή εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη να είναι ορατή.

Την κρίσιμη, λοιπόν, στιγμή όλοι εμείς στη Νέα Δημοκρατία με την καθοριστική απόφαση του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά, παραμερίσαμε το προσωπικό κόστος, παραμερίσαμε προσωπικές ενστάσεις και αντεγκλήσεις και πετύχαμε την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ και την αποφυγή της χρεοκοπίας. Γίναμε οι ρυθμιστές των εξελίξεων, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι κερδοσκοπούσαν στον φόβο, στην οργή και στην απελπισία του κόσμου. Η Ελλάδα από προπύργιο της Ευρώπης έγινε ο αδύνατος κρίκος της και αυτοί χαροποιούνταν από το αυτό γεγονός, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο του ελληνικού λαού.

Για να αλλάξουμε όλα αυτά ζητούμε από τον ελληνικό λαό ξεκάθαρη εντολή στις 6 Μαΐου. Ζητούμε εντολή ελπίδας και προοπτικής για να μπορέσει η χώρα να εξέλθει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, να αξιοποιήσει τις απεριόριστες δυνατότητές της, να ξεκινήσει η ανάπτυξη και η ανάκαμψη, να προχωρήσουν όλες εκείνες οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος. Ζητούμε δύναμη για να δώσουμε τις μάχες που χρειάζεται, ζητούμε δύναμη για να τα αλλάξουμε όλα, ζητούμε δύναμη για να τα καταφέρει η πατρίδα μας, διότι είμαστε σίγουροι, ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει!

Γραφείο Τύπου

τηλ.: 2310 525545

φαξ: 2310 525547

e-mail:

info@karaoglou.gr

www.karaoglou.gr


  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium