Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/1/2022 11:07:53
    Επισκέπτες Online: 788


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
26-04-2012
ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

 

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

 

Συμπολίτη,

Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής) και της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκη. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. επιτυχών στο διαγωνισμό Ειρηνοδικών 2011. Από τον Αύγουστο του 2007 μέχρι και σήμερα ασκώ το λειτούργημα του Δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη στο επί της οδού Δωδεκανήσου αρ. 21 Δικηγορικό γραφείο μου.

Αποφάσισα για πρώτη φορά να κατέλθω υποψήφιος βουλευτής με το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, επειδή θεωρώ ότι όλοι μας θα πρέπει να εμποδίσουμε το οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της χώρας μας και του ξεπουλήματος των πλουτοπαραγωγικών και ενεργειακών πηγών της στο διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο και στους τοκογλύφους της νέας τάξης πραγμάτων.

Όλοι εμείς που σκεφτόμαστε και ενεργούμε πατριωτικά και με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τη χώρα μας μπορούμε να εμποδίσουμε τις εξελίξεις αυτές που οδηγούν με κάθε βεβαιότητα στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, με σκοπό την μείωση μισθών και συντάξεων, αλλά και την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, που με πλάγιο τρόπο προωθούν μέσω της υπέρμετρης φορολόγησής της.

Το κίνημά μας ανέλαβε την ευθύνη και υποσχέθηκε να συμβάλλει με κάθε μέσον στην τιμωρία των ενόχων της εσχάτης προδοσίας της πατρίδας  μας που συνεχίζεται  και είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον μετά τις δεσμεύσεις και τις υπογραφές των αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και του δοσίλογου πρωθυπουργού που οι ίδιοι διόρισαν.

Γι’ αυτό η μοναδική και ίσως τελευταία ευκαιρία μας είναι στις εκλογές της 6ης Μαΐου να συμπορευτούμε για να αποτρέψουμε αυτά που έρχονται τους επόμενους μήνες, αν τα δύο κόμματα εξουσίας συγκυβερνήσουν και πάλι με την τεχνητή βουλευτική πλειοψηφία των 151 εδρών, ακόμη και ως μειοψηφία στο λαό, και επιβάλουν δουλικά τα ισοπεδωτικά μέτρα που οι ξένοι εντολείς τους ζητούν με σκοπό να μας οδηγήσουν στην οριστική εξαθλίωσή μας ως πολίτες και ως χώρα.

Η ψήφος του καθενός μας στο κίνημα των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» είναι καθοριστική  για να βαδίσει η χώρα μας στο μέλλον ανεξάρτητη και ελεύθερη.

Γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να πούμε

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας μας

ΟΧΙ στην καταστρατήγηση των Δημοκρατικών μας θεσμών

ΟΧΙ στην εξαθλίωση των Ελλήνων

ΝΑΙ στην κατάργηση του μνημονίου και το λογιστικό έλεγχο του χρέους

ΝΑΙ στην κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και την τιμωρία των ενόχων

ΝΑΙ σε μια Ελεύθερη, Δημοκρατική και Ανεξάρτητη Ελλάδα

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

ΝΙΚΟΣ  ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης

Δικηγόρος, Δωδεκανήσου 21, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-233715/6946-282361

fax: 2310 222 555

e-mail: nikosgekopoulos@yahoo.gr
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium