01-05-2012
ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
Υπογράφηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, άλλα δύο Σύμφωνα Αποδοχής των όρων της Απόφασης Ένταξης για δύο ακόμη σημαντικά έργα, των οποίων εγκρίθηκε η κατασκευή με Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση, ύστερα από θετική αξιολόγηση των σχετικών φακέλων που υπέβαλε ο Δήμος μας και αφορούν τα παρακάτω έργα:
Α. «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Δ.Κ ΑΣΣΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ»
Προϋπολογισμός 2.100.000 €

Β. «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΧΟΥ – ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ»
Προϋπολογισμός 3.093.000 €

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τα άλλα τρία παρόμοια έργα η κατασκευή των οποίων εγκρίθηκε ήδη και δημοσιεύτηκαν τα ανάλογα έγγραφα στην ιστοσελίδα μας την προηγούμενη εβδομάδα (Αποχετευτικό Δ.Κ Ζαγκλιβερίου, Σταθμός Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Κ Ζαγκλιβερίου και Αποχετευτικό Δ.Κ Λαγυνών) θα δημοπρατηθούν άμεσα ύστερα από την περάτωση των τυπικών διαδικασιών (σύνταξη τευχών, έγκριση όρων δημοπράτησης κλπ.).
Σήμερα, εκκρεμεί ακόμη η ένταξη του Βιολογικού Σταθμού Αγίου Βασιλείου, για την οποία τα πρώτα μηνύματα είναι επίσης θετικά και τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Τερζάκης Σταύρος, δηλώνουν αισιόδοξοι.
Δήμος Λαγκαδά