Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/5/2022 07:30:35
    Επισκέπτες Online: 417


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: Η ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ
02-05-2012
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: Η ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

 


Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου

 

Βουλευτής Ν.Δ. Β’ Περ. Θεσσαλονίκης

 

Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μακεδονίας-Θράκης 

Η τιμωρητική ψήφος καταδικάζει τη χώρα

 

Λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης και τη διεξαγωγή των κρισιμότερων εκλογών στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε τη σημασία της ψήφου της 6ης Μαΐου. Οι στιγμές που όλοι ζούμε είναι κρίσιμες, για αυτό το λόγο η ψήφος της 6ης Μαΐου αποτελεί ψήφο προσδοκίας και ελπίδας. Οποιαδήποτε τιμωρητική ψήφος καταδικάζει τη χώρα μας και τη θέτει σε επικίνδυνη τροχιά. Αναμφισβήτητα, η οργή και η αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών για όλα όσα έχουν συμβεί κατά τη διετή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου είναι μεγάλη.

Ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε από τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος με περισσό θράσος διακήρυττε ότι «Λεφτά υπάρχουν», τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία είπε ξεκάθαρα την αλήθεια στους Έλληνες πολίτες. Δυόμιση χρόνια μετά, η αλήθεια φανερώθηκε. Η χώρα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την καταστροφή και τη χρεοκοπία, εξαιτίας των εγκληματικών πολιτικών του Γ.  Παπανδρέου. Τα μεγάλα λόγια αποδείχτηκαν ψεύτικα και η χώρα βρέθηκε στη χειρότερη κατάσταση. Βρεθήκαμε σε μια πρωτοφανή διεθνή απομόνωση, βρεθήκαμε μετέωροι με το φάσμα της χρεοκοπίας, βρεθήκαμε ένα βήμα πριν το χάος.

Η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, ως η κρισιμότερη αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, δεν αφήνει περιθώρια για πειραματισμούς. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ψήφο αντίδρασης και τιμωρίας. Αυτό που θα αλλάξει την πορεία είναι η ελπίδα και η προοπτική. Ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική για την υλοποίηση όλων των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο τόπος.

Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από μια αληθινή ανατροπή, μια επανάσταση, που θα την επαναφέρει στον δρόμο της ανάπτυξης. Εμείς, η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η παράταξη που έδωσε ευρωπαϊκό προσανατολισμό στη χώρα, εντάσσοντάς την στην ευρωπαϊκή οικογένεια δεν θα διακινδυνεύσουμε την πορεία και το μέλλον της πατρίδας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη, είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την ομαλή πορεία της χώρας που θα ξεκινήσει την 7η Μαΐου. Είμαστε η παράταξη που θέτει ως προτεραιότητα την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και την ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας. Είμαστε η παράταξη που με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά την επομένη των εκλογών θα οδηγήσουμε τη χώρα στη Νέα Μεταπολίτευση, έτσι ώστε η Ελλάδα να τα καταφέρει και να βγει η μεγάλη νικήτρια.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium