Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/1/2022 11:45:05
    Επισκέπτες Online: 783


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
03-05-2012
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


Θεόδωρος Καράογλου Βουλευτής Ν.Δ. Β’ Περ. Θεσσαλονίκης

Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μακεδονίας - Θράκης

«Ηγετική ήταν η παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Oι πολίτες της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου μας και κατέκλυσαν τον χώρο της ΔΕΘ.

Οι Θεσσαλονικείς δεν ξεχνούν ότι η πόλη, ο Νομός Θεσσαλονίκης αλλά και όλη η Μακεδονία μας ήταν διαρκώς στο περιθώριο της πολιτικής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Δεν ξεχνούν ότι τα μεγάλα έργα υποδομής ολοκληρώθηκαν ή ξεκίνησαν επί κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και ματαιώθηκαν ή υποχρηματοδοτήθηκαν επί κυβερνήσεων  του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή την πραγματικότητα, που επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα δεν την ξεχνάμε.

Αυτό είναι και το διακύβευμα της 6ης Μαΐου. Η επόμενη μέρα και η πολιτική σταθερότητα της Ελλάδας, όπως τόνισε και από το βήμα της ΔΕΘ, ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε αυτή την πολιτική σταθερότητα έχει συμβάλλει η Νέα Δημοκρατία, μέσα από μία δύσκολη πορεία τα τελευταία δυόμισι χρόνια της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, κάνοντας υπεύθυνη αντιπολίτευση σε αντίθεση με τους λαϊκισμούς και τις ακρότητες των αντιπάλων του παρελθόντος.

Όταν  παρουσιάσαμε το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση δεχθήκαμε κριτική από πολλούς. Σήμερα δικαιωθήκαμε σε όσα λέγαμε. Εν όψει των εκλογών προβάλουμε ξανά την ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου από την κρίση.

Θέση δεν άλλαξε η ΝΔ, θέση αλλάξανε όλοι οι άλλοι, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, που τώρα έρχονται στα λόγια μας. Η ΝΔ επέδειξε σταθερότητα, αλλά και υπευθυνότητα, όταν αυτό ήταν αναγκαίο για τη διασφάλιση του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας. Η χώρα χρειάζεται την τόλμη και την πολιτική σταθερότητα της ΝΔ που έχει συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα».

 

Γραφείο Τύπου
τηλ.: 2310 525545
φαξ: 2310 525547
e-mail:
info@karaoglou.gr
www.karaoglou.gr
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium