Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/1/2022 11:23:27
    Επισκέπτες Online: 795


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
04-05-2012
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Από την κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Σίνδου, όπου και πραγματοποίησε ομιλία ο Θεόδωρος Καράογλου το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαΐου 2012, υπογράμμισε για ακόμα μία φορά τη σημασία της ψήφου της 6ης Μαΐου.

Μία μόλις ημέρα πριν τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, ο Θόδωρος Καράογλου τόνισε ότι η εποχή και οι περιστάσεις επιτάσσουν λογική και υπευθυνότητα και ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς με το μέλλον της Ελλάδας.  

Ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το διακύβευμα της 6ης Μαΐου είναι η πολιτική σταθερότητα της επόμενης ημέρας. Σε αυτή την πολιτική σταθερότητα έχει συμβάλλει η Νέα Δημοκρατία, μέσα από μία δύσκολη πορεία τα τελευταία δυόμισι χρόνια της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, κάνοντας υπεύθυνη αντιπολίτευση σε αντίθεση με τους λαϊκισμούς και τις ακρότητες των αντιπάλων του παρελθόντος.

Οι στιγμές που όλοι ζούμε είναι κρίσιμες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ψήφο αντίδρασης και τιμωρίας. Δεν υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς με το μέλλον της Ελλάδας. Αυτό που θα αλλάξει την πορεία της χώρας είναι η ελπίδα και η προοπτική. Ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική για την υλοποίηση όλων των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο τόπος.

Η ΝΔ δέχθηκε έντονη κριτική όταν παρουσιάσαμε  το πρόγραμμά μας για την έξοδο από την κρίση. Και στη συνέχεια επιβεβαιωθήκαμε. Άρχισαν όλοι να συγκλίνουν στις δικές μας προτάσεις. Εμείς προβάλλουμε ξανά την ολοκληρωμένη πρότασή μας για την έξοδο από την κρίση και έχουμε θέσει έναν στόχο ως παράταξη. Ο στόχος αυτός είναι καθαρή εντολή για σχηματισμό ισχυρής Κυβέρνησης, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη, είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την ομαλή πορεία της χώρας που θα ξεκινήσει την 7η Μαΐου. Είμαστε η παράταξη που θέτει ως προτεραιότητα την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και την ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας».


Γραφείο Τύπου

τηλ.: 2310 525545

φαξ: 2310 525547

e-mail:
info@karaoglou.gr

www.karaoglou.gr

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium