Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/6/2024 20:13:48Επισκέπτες Online: 1190


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ… ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
17-05-2012
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ… ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Γεμάτη αιχμές και κατηγορίες ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά, όπου συζητήθηκε το θέμα της παραίτησης της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μαρίας Γραικού και η εκλογή νέου προέδρου.

Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε την κ. Γραικού για την θητεία της ως πρόεδρος και ανέφερε πως σε μία παράταξη είναι φυσικό να υπάρχουν κόντρες και διαφοροποιήσεις σε διάφορα θέματα που αφορούν το δήμο.

Η κ. Γραικού στην ομιλία της παρουσίασε ενώπιον του συμβουλίου μία υπεύθυνη δήλωση, εξιστορώντας παράλληλα ένα ιστορικό, σύμφωνα με το οποίο ο δήμαρχος την επισκέφθηκε στην οικία της προεκλογικά και της ζήτησε να βοηθήσει την παράταξη, υπογράφοντας την εν λόγω υπεύθυνη δήλωση στην κ. Γραικού με την συμφωνία πως θα της επιτρέψει να βρίσκεται σε θέση διοίκησης για δύο χρόνια.

«Όταν πήγα στο σπίτι της και της ζήτησα να βοηθήσει την παράταξη, της είπα να συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση που μου έδωσε όπως νομίζει αυτή, γιατί της είχα εμπιστοσύνη. Κράτησα την υπόσχεση μου και την τίμησα με το θεσμό της προέδρου δημοτικού συμβουλίου….  Δεν ανέχομαι όμως να κάνουν πολιτική πίσω απ’ την πλάτη μου. Να μπαίνουν 10-15 θέματα στο δημοτικό συμβούλιο και να μην τα γνωρίζει ο δήμαρχος… Ηθελε να κάνει το παιχνίδι της, καθυστερούσε στα διαδικαστικά και οι αντιδήμαρχοι είχαν πρόβλημα μαζί της. Αρκετά ανέχτηκα αυτές τις καταστάσεις» ανέφερε στο λόγο του ο δήμαρχος.

«Μου ζήτησε με άσχημο τρόπο να αφαιρέσω το τέταρτο θέμα από το πινάκιο που αφορούσε την ειδική συνεδρίαση για το δάνειο των Λουτρών κι εγώ αρνήθηκα, δήλωσα παραίτηση και έφυγα από το προσυμβούλιο, αφήνοντας μάλιστα και το ντοσιέ με τα θέματα του συμβουλίου» ανέφερε η κ. Γραικού και συμπλήρωσε «δεν μου ζήτησε να παραιτηθώ ο δήμαρχος, αλλά εγώ παραιτήθηκα από μόνη μου για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Εξακολουθώ να παραμένω μέλος της παράταξης, θεωρώ τον Γιάννη Αναστασιάδη φίλο μου και θα δώσω περιθώριο χρόνου για να δω τη συμπεριφορά των δημοτικών συμβούλων απέναντι μου, ως δημοτική σύμβουλος πλέον. Άλλωστε, για να κάνει κάποιος έργο, δεν χρειάζεται να είναι σε καρέκλα» κατέληξε η κ. Γραικού.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium