Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 10:23:11Επισκέπτες Online: 459


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


"ΜΥΛΟΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
20-08-2010
"ΜΥΛΟΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Αποχωρεί από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου ο πολιτευτής της ΝΔ, Π. Τσακίρης, φήμες για αποχώρηση και του Δ. Σαραμάντου

Ο ένας μετά τον άλλο φαίνεται πως εγκαταλείπουν την κούρσα διεκδίκησης του νέου καλλικράτειου δήμου Ωραιοκάστρου, που προέκυψε από τη συνένωση των δήμων Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας. Ο πολιτευτής της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου, Π. Τσακίρης, ο οποίος είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, φαίνεται πως αποχωρεί.

Ο νεαρός παρευρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στις εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή του Πενταλόφου μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους, οι οποίοι και χαιρέτισαν την εκδήλωση. Ο κ. Τσακίρης, ωστόσο, όταν ρωτήθηκε με ποια ιδιότητα παρευρίσκεται, απάντησε ότι παρευρίσκεται ως δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά δεν χαιρέτισε την εκδήλωση ως υποψήφιος δήμαρχος. Το γεγονός αυτό ερμηνεύθηκε ως παραίτηση από την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος, κάτι το οποίο δεν διέψευσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. “Θα μάθετε σύντομα τις προθέσεις μου”, είπε στη Voria.gr ο Π. Τσακίρης. Ενώ σε ερώτηση, αν τελικά προσχωρήσει σε άλλο συνδυασμό, απέφυγε να απαντήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσακίρης έχει προχωρήσει σε συνομιλίες με στελέχη του κόμματος στην περιοχή. 

Φήμες για αποχώρηση Σαραμάντου
 

Διάφορες φήμες κάνουν λόγο και για αποχώρηση του άλλου διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου και νυν δημάρχου Καλλιθέας, Δ. Σαραμάντου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαραμάντος έχει παραγγείλει από γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων να διεξάγει για λογαριασμό του δημοσκόπηση στο νέο καλλικράτειο δήμο. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης όμως δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για αυτόν. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει βάλει σε σκέψεις τον γαλάζιο δήμαρχο να αποχωρήσει τελικά από τη διεκδίκηση του δήμου.

Τρεις οι κύριοι διεκδικητές
 
 
Οι αποχωρήσεις αυτές αλλάζουν το σκηνικό στο νέο δήμο. Ο νυν δήμαρχος, Ν. Μπάτος, που φέρεται από πολλούς να είναι ο επικρατέστερος και για νέος δήμαρχος της περιοχής, ζητά το χρίσμα της ΝΔ, ενώ οι γαλάζιοι Αστ. Γαβότσης, δήμαρχος Μυγδονίας και Δ. Καρασαββίδης, πρώην αντιδήμαρχος της παράταξης του νυν δημάρχου Ωραιοκάστρου, έχουν ήδη ανακοινώσει την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές του Νοέμβρη, με επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο τον κ. Γαβότση. Η εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ, Χ. Αλίρη φαίνεται πως παίζει μόνη της στο “πράσινο” στρατόπεδο. Η νεαρή υποψήφια δήμαρχος έχει ήδη έτοιμο το ψηφοδέλτιό της, κατά 90%, το οποίο στελεχώνεται από πρόσωπα όλων των πολιτικών χώρων, ευελπιστώντας να πάρει ψήφους και από τον δεξιό χώρο.

Της Χρύσας Κυριακού, απο την www.voria.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium