Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/2/2023 22:50:32

 Επισκέπτες Online: 552


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
19-06-2012
ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

 

Ό,τι δεν μας αρέσει… το κόβουμε

Μπορεί στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ποδοσφαιρικών ομάδων και έργων γηπέδων του δήμου Λαγκαδά, Γ. Κολασίδης να εξέφραζε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Δ. Ψωμιάδη για την προσφορά του στην κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο χωριό Καρτεραί, ωστόσο το γραφείο τύπου του δήμου φρόντισε να «κόψει» την επίμαχη παράγραφο. Στο σχετικό δελτίο τύπου που εστάλη στα ΜΜΕ από το γραφείο τύπου του δήμου Λαγκαδά και δημοσιεύτηκε παράλληλα και στην ιστοσελίδα του δήμου, έχει εξαφανιστεί ως δια μαγείας η τελευταία παράγραφος του δελτίου τύπου, το οποίο απέστειλε ο κ. Κολασίδης.

 

ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

«Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Διονύση Ψωμιάδη, Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, για την συμβολή του στην περάτωση του έργου με την αποστολή μηχανημάτων της Περιφέρειας, και γενικότερα για την άψογη συνεργασία. Τέλος, αναφέρουμε πως οι αναβαθμισμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις θα μπορούν να υποστηρίξουν επιπλέον, και το πρόγραμμα του Τμήματος Αποκαταστάσεως Εξαρτημένων της Θεραπευτικής Κοινότητας Καρτερών, καθώς τα άτομα της μονάδας θα μπορούν να βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό».


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ lagadas.net Ο Κ. ΚΟΛΑΣΙΔΗΣ


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι σχέσεις του κ. Αναστασιάδη με τον αδερφό του αναπληρωτή περιφερειάρχη, Π. Ψωμιάδη είναι γνωστό σε όλους ότι δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές και απ’ ότι φαίνεται ο δήμαρχος δεν θέλει να έχει καλές σχέσεις ούτε με τον αδερφό του Π. Ψωμιάδη, Διονύση. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφασή του να «παραβλέψει» από το δελτίο τύπου του αντιδημάρχού του την παράγραφο όπου ο κ. Κολασίδης ευχαριστεί τον κ. Ψωμιάδη για τη συμβολή του στην περάτωση του έργου με την αποστολή μηχανημάτων της περιφέρειας, αλλά και την άριστη συνεργασία τους. Εκτός κι αν δεν στάλθηκαν μηχανήματα από την Περιφέρεια, οπότε τίθεται θέμα αξιοπιστίας του αντιδημάρχου…. «Εγώ από την πλευρά μου έκανα το αυτονόητο. Θεώρησα ότι έπρεπε να τον ευχαριστήσω και αυτό έκανα» είπε στο lagadas.net ο κ. Κολασίδης.  Σε ερώτησή μας για ποιο λόγο στο επίσημο δελτίο τύπου που απεστάλη από το δήμο δεν υπάρχει η επίμαχη παράγραφος, ο κ. Κολασίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει το γεγονός υποστηρίζοντας ότι ίσως έγινε λάθος από το γραφείο τύπου του δήμου. «Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Ό,τι έγινε, έγινε» είπε ο αντιδήμαρχος. «Ο δήμαρχος μου έδωσε μια θέση και πρέπει να τη σεβαστώ. Θα τελειώσω τη θητεία μου για το καλό των δημοτών μου» συμπλήρωσε ο κ. Κολασίδης.

Τον τελευταίο καιρό ο κ. Αναστασιάδης έχει κατηγορηθεί από πρώην στενούς του συνεργάτες για αλαζονεία. Μάλιστα ορισμένοι  του καταλόγισαν ότι όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί του, επιλέγει να τον απομακρύνει. Όπως λένε, πρόκειται για τακτική του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος απ’ όσο φαίνεται θέλει από τους συνεργάτες του να ακούει πάντα «ναι». Στην περίπτωση αυτή με το δελτίο τύπου του κ. Κολασίδη μάλλον ο κ. Αναστασιάδης επέλεξε να μην αναφερθεί το όνομα του κ. Ψωμιάδη, χωρίς φυσικά να ερωτηθεί αρχικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Έτσι το δελτίο τύπου παρέμεινε στα τυπικά... 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium