Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/5/2024 10:05:06Επισκέπτες Online: 556


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
21-06-2012
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

 

«Ο Ελληνικός λαός μίλησε» 

Οι Έλληνες πολίτες στις 17 Ιουνίου έστειλαν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ανέδειξαν πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη, που μόνο αυτή τόλμησε να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας στον Ελληνικό λαό. Οι Έλληνες πολίτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα, που δεν είναι άλλο από την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και την Ευρωζώνη και την συνέχιση μιας σταθερής ευρωπαϊκής πορείας.

Η καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές ενσωματώνει μια πολύ σαφή εντολή του Ελληνικού λαού: παραμονή στο ευρώ και επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Το δίπτυχο που έθεσε η παράταξή μας και ο Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς σε όλη την προεκλογική περίοδο ως διακύβευμα, είναι αυτό που τελικά επικράτησε στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης.

Η επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκει τη Νέα Δημοκρατία αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη ευθύνη στην ιστορία της. Την ευθύνη για την προώθηση όλων εκείνων των πολιτικών και των μεταρρυθμίσεων, που θα οδηγήσουν τη χώρα μας στην έξοδο από την κρίση και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανόρθωση της Ελληνικής οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας.

Η εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά, έτσι όπως εκφράστηκε την περασμένη Κυριακή, αποδεικνύει την ισχυρή θέληση των συμπολιτών μας για την επίτευξη των εθνικών στόχων, που θέσαμε προεκλογικά. Η παράταξή μας, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, πιστή στην ιδέα του ευρωπαϊκού πνεύματος, θα εργαστεί με κάθε τρόπο, με επιμονή και σταθερότητα για την ταχύτερη έξοδο της χώρας μας από την κρίση και για την προώθηση πολιτικών, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η ανεργία, να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, να στηριχθεί η δοκιμαζόμενη κοινωνία, να τονωθεί η αγορά και να αναθερμανθεί η εθνική μας οικονομία.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική δύναμη ευθύνης, που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την έξοδό μας από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Η επικράτησή της μας γεμίζει με μεγαλύτερες και περισσότερες ευθύνες. Οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες και δεν αρμόζουν μικροκομματικά παιχνίδια και σκοπιμότητες. Με τη μεγάλη δύναμη που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός θα εργαστούμε σκληρά, έτσι ώστε να κάνουμε πράξη την εντολή του λαού για παραμονή μας στο ευρώ και την υλοποίηση του Εθνικού μας σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium