Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/2/2023 12:08:27

 Επισκέπτες Online: 518


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ IOLE TRAVEL
03-07-2012
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ IOLE TRAVEL

 


1η μέρα 22/07/12  ΛΑΓΚΑΔΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑ  460 ΧΛΜ:

 Αναχώρηση από το γραφείο μας 06.00 και διαμέσου Εγνατίας οδού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στο περίφημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Βρέλλη. Με ενδιάμεση στάση για γεύμα καθ’ οδών φτάνουμε  στο θρυλικό γεφύρι της Άρτας χρόνος ελεύθερος για αναμνηστικές φωτογραφίες. Αναχώρηση για το δήμο  Ζαλόγγου  να δούμε το σημείο από όπου έπεσαν οι ηρωικές  Σουλιώτισσες μαζί με τα παιδιά τους για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η μέρα 23/07/12 ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ :

Πρωινό και αναχώρηση για το Νεκρομαντείο Εφύρας στο Μεσοπόταμο γνωστό σαν οι πύλες του Αδη. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη  Πάργα, κωμόπολη με φυσικές ομορφιές που την περιβάλλουν καθώς και το επιβλητικό Βενετσιάνικο κάστρο της και το γραφικό νησάκι της Παναγίας, ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για τις αμμώδεις εκβολές του Αχέρωντα για μπάνιο, γεύμα και προαιρετική βαρκάδα στο ποτάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και αναχώρηση το βραδάκι για τη γραφική και αρχοντική πόλη της Πρέβεζας όπου θα δούμε το κάστρο του Αγ. Ανδρέα, την εκκλησία των Ξένων, του Αγ. Χαραλάμπους το βενετσιάνικο ρολόι και το κάστρο του Παντοκράτορα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.   

3η μέρα 24/07/12 ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ:

Πρωινό και αναχώρηση να επισκεφθούμε το μουσείο της Αρχαίας Νικόπολης. Συνεχίζουμε για την Λευκάδα την πατρίδα των ποιητών Βαλαωρίτη και Σικελιανού. Περνώντας από Λυγιά και Νικιανά θα πάμε στο Νυδρί. Με καραβάκι προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε τα Πριγκιποννήσια, την Μαδούρη του Βαλαωρίτη, τον Σκορπιό και την Σπάρτη του Ωνάση και την χερσόνησο της Αγ.Κυριακής. Συνεχίζουμε για την Λευκάδα, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και ξεκούραση. Βραδινή επίσκεψη στην ρομαντική  φωταγωγημένη Πάργα. Διανυκτέρευση. 

 

4η μέρα 25/07/12  ΠΡΕΒΕΖΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΛΑΓΚΑΔΑΣ 460 ΧΛΜ :

Πρωινό και αναχώρηση για τα Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για καφέ και όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το νησάκι της Κυρά Φροσύνης και το κάστρο του Ασλάν Πασά. Αναχώρηση για τα γραφικά Γρεβενά. Γεύμα εξ’ ιδίων και χρόνος ελεύθερος για αγορά τοπικών προϊόντων. Επιστροφή στον Λαγκαδά.ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 165 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 35%

ΠΑΙΔΙ 5 - 12 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ + 80€ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΗ ΛΥΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΤΗΛ. 23940 20530, Δ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ 2, ΛΑΓΚΑΔΑΣ


 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium