Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/6/2024 10:09:21Επισκέπτες Online: 657


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Νο 16
13-07-2012
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Νο 16


Και… νονά η Μαρία

Τελικά καμιά φορά είναι να μη σου βγει το όνομα…. Ένα αστείο της πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά, Μ. Γραικού πριν πολύ καιρό στάθηκε η αφορμή για να καθιερωθεί ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λαγκαδά, Σάκης Μοσχίδης ως «Λαγκαδάρχης»… Από τη στιγμή εκείνη ο μηχανόβιος κ. Σάκης ξέχασε το πραγματικό του όνομα, αφού όλοι έκτοτε τον φωνάζουν με το παρατσούκλι του. Μάλιστα μέχρι και στο facebook κυκλοφορεί με το όνομα «Λαγκαδάρχης», αφού είναι περισσότερο γνωστός με το παρατσούκλι του παρά με το βαφτιστικό του.


 

Δήμαρχε μήπως να το ξανασκεφτείτε;

Για τη Δευτέρα 30 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση στην πλατεία Λαγκαδά για τον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά στη διοίκηση του δήμου, την εφαρμογή του ετήσιου προγράμματος δράσης και την εν γένει οικονομική κατάσταση του δήμου. Παρότι ο νόμος ορίζει ότι η εν λόγω συνεδρίαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος Ιουνίου, αυτοί εκεί στη διοίκηση περιμένουν να φύγουν αρκετοί για διακοπές ώστε να κάνουν τη συνεδρίαση με λίγους… και καλούς δημότες! Τουλάχιστον, αφού άργησαν που άργησαν, δεν το ξανασκέφονται να την κάνουν κατά το Σεπτέμβρη που θα έχουν γυρίσει όλοι; Πρόταση κάνουμε, για να μην έχουμε και καμιά λιποθυμία μες στην κάψα!


 

Απούσα η παράταξη Καραγιάννη

Βέβαια με την κρίση που υπάρχει, ίσως τελικά να μην είναι και πάρα πολλοί αυτοί που θα λείπουν στα μπάνια. Όπως και να χει πάντως, ακόμη και αν η παράταξη του κ. Καραγιάννη βρίσκεται εκεί -και δεν αποχωρήσει όπως έκανε πέρσι- θα είναι τελικά σαν να μην υπάρχει, απούσα, όπως συμβαίνει άλλωστε εδώ και ενάμισι χρόνο. Οι μισοί σύμβουλοι κοιτάζουν τώρα κατά Αναστασιάδη μεριά, οι άλλοι μισοί συζητούν με τον βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη και μένουν κάποιοι που ψάχνονται για το τι να κάνουν… Οι μόνοι που θα κάνουν αντιπολίτευση εκεί πέρα θα είναι τελικά ο Χαριτωνίδης και η Γραικού…. Α! και ο Ράβναλης σε πιο light όμως έκδοση! Ορκωτοί λογιστές, διαφάνεια, ελεγκτικό συνέδριο, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δάνεια των Λουτρών θα είναι οι λέξεις που θα ακούσουμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνεδρίασης, να μου το θυμηθείτε!

 


Παιδικές χαρές για κλάματα

Ωραίο το τρενάκι που βολτάρει στην πόλη δεν λέμε, αλλά μήπως εκτός από τα έργα βιτρίνας να ασχοληθεί η διοίκηση του Λαγκαδά και με κάτι πιο ουσιώδες σχετικά με τα παιδιά; Μιλάμε φυσικά για τις παιδικές χαρές του Λαγκαδά που δεν τιμούν κανέναν με την εικόνα που παρουσιάζουν…. Σκουριασμένες παμπάλαιες κατασκευές, σπασμένες κούνιες, αγριόχορτα και ρημαγμένες περιφράξεις... Ιδίως η παιδική χαρά στην Τρ. Μπίλλη είναι κυριολεκτικά… για κλάματα! Ίσως επειδή δεν είναι στο κέντρο του Λαγκαδά για να την βλέπουν όλοι, αλλιώς είμαστε σίγουροι ότι θα την είχαν μπιμπελό!


 

Ενας δικηγόρος βρε παιδιά!

Δεν ξέρουμε πόσους ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες έχει προσλάβει ο δήμαρχος Λαγκαδά, καθότι έχουμε χάσει το λογαριασμό, όμως μήπως να προσλάμβανε και κανέναν δικηγόρο; Όχι τίποτα άλλο, αλλά τουλάχιστον θα ελάφρυνε οικονομικά τον δήμο, καθότι τώρα πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά σε εξωτερικούς δικηγόρους, ακόμη και για πολύ απλές υποθέσεις!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium