Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/12/2021 14:25:56


    Επισκέπτες Online: 1519


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Νο 19
20-08-2012
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Νο 19«Άρτον και θεάματα»

Αλήθεια, η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που θα γίνει στα Λουτρά, θα γίνει για να χορτάσουν θέαμα και να ξεχάσουν την… πείνα τους οι υπάλληλοι των Λουτρών, που έχουν να δουν εδώ και πολύ καιρό το χρώμα του χρήματος; Εδώ ταιριάζει γάντι η φράση των αρχαίων προγόνων μας «Άρτον και θεάματα»… γιατί από θέαμα και ακούσματα καλά πάμε, άρτο δε βλέπουμε! Τουλάχιστον ο Βασίλης θα δει στις τσέπες του περίπου δώδεκα με δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (το παζαρεύουν ακόμη το πράμα!), που είναι το κόστος της συναυλίας. Και με δέκα ευρωπουλάκια εισιτήριο παρακαλώ! Πάντως απ’ τους απλήρωτους υπαλλήλους των Λουτρών ας μη ζητήσουν εισιτήριο, να χαρούν λίγοι οι άνθρωποι μέσα στη στενοχώρια τους!

Γιώργος Τομπούλης


Παραιτήθηκε ο Πελίτης

Παραιτήθηκε από τη θέση του πρόεδρου της σχολικής επιτροπής Α’βάθμιας εκπαίδευσης ο δημοτικός σύμβουλος Αγγελος Πελίτης, επικαλούμενος αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τη θέση του πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τομπούλης, που έχει επωμισθεί και τη βελτίωση των παιδικών χαρών του δήμου μας. Συγχαρητήρια και... υπομονή!
 


Απορία

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που τους έχει απαγορευτεί η άδεια εξόδου από τη χώρα ή άλλοι που οι καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων και τα κατασχετήρια κάνουν πακέτο;Η ομορφιά ενοχλεί!

Τελικά ο παρατεταμένος καύσωνας έχει πειράξει αρκετούς… Και αυτό δεν το λέμε τυχαία. Αφορμή στάθηκε το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε από πρόεδρο συνεταιρισμού, η οποία μας απείλησε ότι θα μας μηνύσει, καθότι όπως είπε, στα προηγούμενα Παραπολιτικά Νο 18 αναφέραμε για τις εθελόντριες καλλονές που συμμετείχαν πέρσι στο περίπτερο της ΔΕΘ, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες υπήρχαν και δύο κοπέλες που συμμετείχαν εκεί ως εκπρόσωποι του εν λόγω συνεταιρισμού και όχι ως εθελόντριες του δήμου. Γράφαμε δηλαδή τόσο ωραία λόγια για τις κοπέλες (ότι είναι πραγματικές καλλονές) κι αυτή θίχτηκε εκ μέρους τους. Αλήθεια, εξουσιοδοτημένη ήταν απ’ τις κοπέλες; Που και να γράφαμε δηλαδή κάτι άσχημο...

 

Ποιος πληρώνει τη νύφη;

Πρέπει να κουράστηκαν αρκετά οι υπάλληλοι του δήμου, δέκα μέρες να ετοιμάζουν το γήπεδο Ξυλόπολης για τον γάμο του πρώην δημάρχου και να ευπρεπίζουν τον χώρο. Πιστεύουμε πως τα μεροκάματα δεν θα τα πλήρωσε ο δήμος αλλά ο γαμπρός, που συνήθως πληρώνει τη νύφη. Γιατί αν είναι να παντρέψουμε όλους τους ανύπαντρους δημοτικούς συμβούλους με έξοδα δικά μας, τη βάψαμε….

 

Τον έβγαλε κίτρινη κάρτα

Εντάξει, μπορεί ο δήμαρχος να βρίσκεται συχνά - πυκνά σε ταξίδια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο δήμο Λαγκαδά, όπως και ποιος συναντήθηκε με ποιον και τι είπανε. «Μπορεί να βρίσκομαι χιλιόμετρα μακριά, τα μάτια μου όμως είναι στο Λαγκαδά» είχε αναφέρει κάποτε σε ένα συνδημότη μας, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει παντού ανθρώπους που τον ενημερώνουν για τα πάντα. Ετσι, όταν κάποια στιγμή ένας υπάλληλος των Λουτρών συναντήθηκε τυχαία στο δρόμο με τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Ταχματζίδη και μίλησαν για λίγο, ο δήμαρχος έστειλε άνθρωπο του γραφείου του να ενημερώσει τον ανυποψίαστο δημότη πως τέτοιες συναντήσεις δεν αρέσουν στο δήμαρχο, γι’ αυτό και του έβγαλε… κίτρινη κάρτα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Εμείς, τι να πούμε μετά απ’ αυτό; Προσοχή συνδημότες με ποιους μιλάτε, ο Βig Βrother παραφυλάει!

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium