Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/3/2023 01:22:04

 Επισκέπτες Online: 525


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
13-09-2010
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Με τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις των μαθητών χτύπησε το «πρώτο» κουδούνι στα περισσότερα σχολεία της Επαρχίας Λαγκαδά, όπως διαπίστωσε η Έπαρχος Λαγκαδά Πόπη Καλαϊτζή στις επισκέψεις της σε σχολικές μονάδες για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Η Έπαρχος ενημερώθηκε από μαθητές και γονείς για το χάος που δημιουργείται  στη λειτουργία των σχολείων και επικοινώνησε με διευθυντές σχολείων που της μετέφεραν έντονα  προβλήματα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Επαρχείου, καθώς η Έπαρχος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Θ., κ. Χρήστο Στεφανίδη, του οποίου τη βοήθεια ζήτησε προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση, τουλάχιστον στις περιοχές που εξυπηρετούνται από τον Ο.Α.Σ.Θ., ενώ  ήδη βρίσκεται σε συνεννόηση με διευθυντές και Συλλόγους Γονέων για συγκεκριμένες προτάσεις τροποποίησης δρομολογίων, ώστε οι μαθητές να φτάνουν έγκαιρα στις σχολικές αίθουσες.

Απέστειλε δε την παρακάτω επιστολή στον Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Θ.

 «Αγαπητέ Πρόεδρε,

 Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας που ως τώρα είχαμε για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων της Επαρχίας Λαγκαδά και σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, ζητώ την άμεση αρωγή σας στη διευκόλυνση της μετακίνησης των μαθητών στα σχολεία της Επαρχίας Λαγκαδά.

Η σημερινή πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς ξεκίνησε με σοβαρά προβλήματα στη μετακίνηση των μαθητών εξαιτίας της αδυναμίας της Νομαρχίας να πραγματοποιήσει τα σχολικά δρομολόγια.

Σας παρακαλώ να τροποποιήσετε κατόπιν συνεννοήσεως με τις Διευθύνσεις  της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα  δρομολόγια που συνδέουν τους οικισμούς με τις έδρες των σχολικών μονάδων, τουλάχιστον μέχρις ότου βρεθεί οριστική λύση. Το Επαρχείο Λαγκαδά βρίσκεται παράλληλα σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων ώστε άμεσα να σας προτείνουμε και εμείς συγκεκριμένες αλλαγές δρομολογίων, εφόσον οριστικοποιηθεί και η διαδικασία των εγγραφών.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.» 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium